Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη ΝΔ: Ακυρώνει τα πάντα ο Μητσοτάκης μετά το φιάσκο και την γελοιοποίηση


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, μετά το πρωτοφανές φιάσκο του παντελώς ανίκανου και επικίνδυνου για τη χώρα Κυριάκου Μητσοτάκη. Αφού επένδυσε στην καταστροφολογία και την εκλογολογία, αφού έδωσε ρεσιτάλ ανθελληνικών τοποθετήσεων, αφού παρακάλεσε τον Σόιμπλε να γίνει πιο σκληρός έναντι της Ελλάδας, ΤΩΡΑ η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup και που συνιστά αποφασιστική νίκη της κυβέρνησης έναντι των παράλογων απαιτήσεων του ΔΝΤ οδηγεί σε κινήσεις πανικού τη Νέα Δημοκρατία.
Πανικόβλητος ο πρόεδρος της ΝΔ ακυρώνει τα πάντα για 48 ώρες, δήθεν λόγω γρίπης.
Η πραγματικότητα είναι όμως η εξής: 
Για αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματισμένη ομιλία στο Ηράκλειο. Οι θετικές εξελίξεις, όμως, στο Eurogroup έχουν κάνει άνω κάτω τη ΝΔ. Στην αυριανή ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να επαναλάβει το επικίνδυνο αίτημα για εκλογές και να σπείρει την καταστροφολογία. Το Eurogroup, όμως, φαίνεται ότι έχει μαγικές ιδιότητες και προκαλεί γρίπη. Ειδικά όταν τα νέα για την Ελλάδα είναι καλά. Και όταν τα νέα για τη χώρα είναι καλά, ο θίασος των υποτακτικών που κατοικοεδρεύει στην οδό Πειραιώς αρρωσταίνει.
Τι να πει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει πέσει θύμα του νεοφιλελεύθερου θιάσου που τον συμβούλευε να μιλά για Grexit και για καταστροφή; Να ζητήσει εκλογές; Αυτές είναι οφθαλμοφανές ότι θα γίνουν το 2019. Να μιλήσει για Grexit ή για καταστροφή; Μα κλείνει οι θεσμοί επιστρέφουν στην Αθήνα και η αξιολόγηση κλείνει.
Αποφάσισε λοιπόν να καθίσει στο σπιτάκι του. Οι εξελίξεις εξάλλου στη Νέα Δημοκρατία, μετά το νέο φιάσκο, αναμένονται ραγδαίες. Πάρτε ποπ κορν και παρακολουθείστε το σκούξιμο της παρέας της Πειραιώς και των περιθωριακών... "liberal" ιστοσελίδων. Θα γελάσετε με την ψυχή σας. Ο Μητσοτάκης και η επικίνδυνη παρέα του δεν έχουν επίγνωση του πόσο έχουν γελοιοποιηθεί. Θα γελοιοποιηθούν κι άλλο ακόμη, αφού συνέλθουν από το αποψινό ΣΟΚ.
Να ευχηθούμε περαστικά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να είναι γερός και για να είναι ακόμη πολλά χρόνια στο τιμόνι του κόμματός του και στην αντιπολίτευση φυσικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: