Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Όχι, δεν είναι η ΝΔ πρώτη, όπως μας λένε ολημερίς τα κανάλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος και μάλιστα με 4,2 μονάδες διαφορά. Και με την αναγωγή, η διαφορά μεγαλώνει και άλλο!

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ
Μετά από κανάλια και ∆ΕΘ, στην πρόθεση ψήφου καταγράφεται πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, µε 4,2 µονάδες διαφορά από τη δεύτερη ΝΔ. Οι συγκυβερνήτες ΑΝΕΛ καταγράφονται στο 3,2%. Μόλις στο 1,1% το Ποτάµι
Ένα χρόνο μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ποιες ακριβώς είναι οι τάσεις πρόθεσης ψήφου, που καταγράφονται στην ελληνική κοινωνία;


1122- Πρώτο κόµµα ο ΣΥΡΙΖΑ, µε 22,4%.
- Δεύτερο κόµµα η ΝΔ, µε 18,2%.
- Η διαφορά αυτή τη στιγµή είναι στις 4,2 µονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι ένα αποτέλεσµα, µε 26% αναποφάσιστους. Που σηµαίνει ότι, µε τη σχετική αναγωγή, η µεταξύ τους διαφορά µεγαλώνει και άλλο.
- Τρίτο κόµµα το ΚΚΕ, µε
7,4%.
- Τέταρτο κόµµα η Χρυσή Αυγή, µε 7,1%.
- Πέµπτο κόµµα το ΠΑΣΟΚ, µε 4,9%.
- Εκτο κόµµα οι ΑΝΕΛ, µε 3,2%.
Αυτοί είναι πάνω από το όριο του 3%. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης µετριούνται κάτω του ορίου. Το Ποτάµι πιάνει 1,1%. Αντίθετα, η Ενωση Κεντρώων είναι στο 2,2%, πάνω από τη Λαϊκή Ενότητα (2,1%) αλλά κάτω από την Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που µετριέται στο 2,5%.
Πηγή
Δημοσίευση σχολίου