Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΌΜΑ...

img_3595Το χοιροστάσιο εν δράσει: Αυτή την φορά με τον σημιτάνθρωπο Στάγκο

Γράφαμε χθες για το χοιροστάσιο του Φαλήρου αναδεικνύοντας ότι πρόκειται για πραγματική φωλιά Σημιτανθρώπων και υμνητών της Χρυσής Αυγής που βάλλουν ευθέως εναντίον θεσμών και προσώπων και σιγοντάρουν αντεθνικές ενέργειες, με κορυφαίο παράδειγμα την συνέντευξη του Ράμα στον Παπαχελά και τους ύμνους του Ράμα για τους Τσάμηδες.

Φέρνουμε τώρα στο φως μιαν ακόμη αθλιότητα του γνωστού και μη εξαιρετέου σημιτανθρώπου Άγγελου Στάγκου. Ναι εκείνου που ως πρόεδρος της ΕΡΤ επί Σημίτη άφησε ανοιχτές πληγές  που δυστυχώς, όταν ο Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός και έβαλε πρόεδρο τον Χρήστο…Παναγόπουλο – ακόμα και τώρα δεξί χέρι του Αλαφούζου – δεν τόλμησε να αγγίξει. Θυμίζουμε το διαβόητο Athens Trophy.  Για να καταλάβουμε όλοι το ήθος και το ύφος του Σημιτανθρώπου Στάγκου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται για τους θεσμούς δεν έχουμε παρά να δούμε το άρθρο του στην σημερινή Καθημερινή. Εκεί ο ερίφης  δεν διστάζει να κατηγορήσει ευθέως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για το ότι έχει αρμονική συνεργασία με την κυβέρνηση!!!

Δηλαδή ο υπάλληλος του χοιροστασίου του Φαλήρου Άγγελος Στάγκος πιστεύει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να υπονομεύει την κυβέρνηση που εξέλεξε ο λαός, προφανώς για να επανέλθουν τα φαντάσματα Σημίτη, Σαμαρά και Βενιζέλου.  Και τούτο προφανώς για να ξαναβρεί δουλειά με παχυλούς μισθούς στην ΕΡΤ.

Δηλαδή κατά τον Σημιτάνθρωπο Στάγκο η δουλειά του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι να υπονομεύει την νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση για να πέσει προκειμένου να έλθει κυβέρνηση αρεστή στον κύριο Στάγκο και το χοιροστάσιο. Με άλλες λέξεις, ο κύριος Στάγκος φαντάζεται  τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας ως πραγματική τορπίλη στα θεμέλια του πολιτεύματος με βάση το Μακιαβελική ρήση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Άξιος λοιπόν ο μισθός του κύριου Άγγελου Στάγκου στο χοιροστάσιο του Φαλήρου. Ας προσέχει μόνο γιατί με το να λέει ότι πρέπει πάση δυνάμει πρέπει να γίνουν κυβερνήσεις αρεστές στο χοιροστάσιο του Φαλήρου, κινδυνεύει να μας πει ότι πρέπει να γίνει πρωθυπουργός ο Μιχαλολιάκος και κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή. Αυτή δεν είναι, μεταξύ άλλων, η εκλεκτή του χοιροστασίου του Φαλήρου;

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: