Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΙΔΟΥ η συμμορία της δραχμής – όλα τα στοιχεία.

img_3500ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.

Επειδή έγινε της μόδας πάλι η συζήτηση για την συμμορία της δραχμής και το GREXIT, με βρωμερά σενάρια που διακινούνται από τους καταστροφείς της Ελλάδας, ότι δήθεν Παυλόπουλος, Καραμανλής, Τσίπρας και Καμμένος δρούσαν με σχέδιο την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ας αποκαλύψουμε εμείς ποιοί είναι πραγματικά οι συμμορίτες που επιχείρησαν να βγάλουν την χώρα από το ευρώ:

Το σύνολο των παρεμβάσεων του ΔΝΤ ιστορικά και γεωγραφικά, δηλαδή σε όποια χώρα και αν ενεπλάκη, έχει μία κοινή συνισταμένη: Την κατάρρευση του τοπικού νομίσματος.  Ακόμα και αν αυτό είχε…ισχυρά κλειδωμένη ισοτιμία, όπως στην περίπτωση της Αργεντινής όπου το τοπικό πέσω ήταν κλειδωμένο με το δολάριο. Με μία ισχυρή συμφωνία, αντιστοιχεί με αυτή της ευρωζώνης.

Δηλαδή, οι πολιτικοί που ενέπλεξαν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, παραβιάζοντας το ευρωπαϊκό δίκαιο, αποσκοπούσαν ευθέως στην έξοδο της χώρας από την ζώνη του ευρώ. Άλλωστε η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ συνιστούσε «Grexit» από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, άρα νομοτελειακά θα ακολουθούσε και το νόμισμα.

Ήταν σχεδόν αναπόφευκτη η κατάληξη και δεν υπάρχει το ελαφρυντικό της ηλιθιότητας για αυτούς που το έπραξαν. Όφειλαν ιστορικά να γνωρίζουν την παράμετρο που αναφέραμε πριν πάρουν αυτή την ολέθρια απόφαση.

 Άλλος σημαντικότατος παράγοντας εξόδου μίας χώρας από την ευρωζώνη, είναι η απώλεια καταθέσων από τις τράπεζες. Αυτή η απώλεια καταθέσεων όταν η χώρα είναι στην ευρωζώνη, δεν δύναται να αντικατασταθεί με καμία άλλη μέθοδο πέραν της εκτύπωσης «εθνικού νομίσματος», όταν πλέον ούτε η προστασία που παρέχουν τα Capital Controls δύνανται να ισοσταθμίσουν τις τρέχουσες χρηματοδοτικές ανάγκες, έστω και ως λογιστικές εγγραφές.

Στην συνέχεια θα δούμε εάν μιλάμε για απύθμενη ηλιθιότητα ή για σκοτεινό δόλο, καθώς όπως προκύπτει, οι θιασώτες του ΔΝΤ ήταν οι ίδιοι που προκάλεσαν το απόλυτο σαμποτάζ στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Πάμε όμως στα πρόσωπα που κατονομάστηκαν από την εταιρεία του Ψυχάρη και τον νυν αντιπρόεδρο του Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, ως συνωμότες της δραχμής: Παυλόπουλος, Καραμανλής, Τσίπρας, Καμμένος.

Η κυβέρνηση Καραμανλή, Παυλόπουλου, Καμμένου λοιπόν, παρότι διαχειρίστηκε την μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, που γονάτισε τις δυτικές οικονομίες, άντεξε και δεν προσέφυγε στο ΔΝΤ, παρά τις νουθεσίες τότε του Κώστα Σημίτη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  Αντίθετα, μέχρι και τον τελευταίο μήνα παραμονής του στην κυβέρνηση είχε καταφέρει να έχει αδιάλειπτη χρηματοδοτική εισροή, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίσει σε καμία περίπτωση κρίση δανεισμού. Ήταν η κυβέρνηση που διατήρησε ψηλά το αξιόχρεο της χώρας και φυσικά η λέξη «Grexit» ουδέποτε ακούστηκε επί ημερών της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ως φυσικά πρόσωπα δε, Καραμανλής, Παυλόπουλος και Καμμένος, καταψήφισαν το σχέδιο υπαγωγής στο ΔΝΤ, δηλαδή την κερκόπορτα εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.

 Εννοείται ότι δεν υπάρχει ούτε μία τους δήλωση στην οποία να καλούν τον κόσμο να τραβήξει τα λεφτά του από τις τράπεζες ή να προπαγανδίζουν το GREXIT.  Ακόμα και ο Πάνος Καμμένος που άσκησε σκληρότατη αντιπολίτευση στον Παπανδρέου και τον Σαμαρά, δεν αναφέρθηκε ούτε μία φορά σε απειλή για Grexit! Αντίθετα δεκάδες φορές καλούσε την δικαιοσύνη να επέμβει ενάντια σε όσους προπαγάνδιζαν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη με φήμες η – ακόμα χειρότερα – καλούσαν τον κόσμο να τραβήξει τα λεφτά του από τις τράπεζες.

Πάμε λοιπόν τώρα να δούμε την πραγματική «συμμορία της δραχμής».

Άδωνις Γεωργιάδης, Ντόρα Μπακογιάννη.

Και οι δύο αγωνίστηκαν σθεναρά, ο ένας φανερά η άλλη εν κρυπτώ, ώστε να φύγει μία ώρα αρχύτερα η κυβέρνηση Καραμανλή από τη χώρα και να έρθει ο ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου. Τα κατάφεραν.

Ο δόλος τους ήταν εμφανής, αφού και οι δύο, ο «αντισημίτης ακροδεξιός» που οι πιστοί του ορκιζοντο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν «κρυπτοεβραίος» και η παρολίγον αρχηγός της ΝΔ, υπερψήφισαν  την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ! Δηλαδή άνοιξαν εσκεμμένα, ενάντια στην «ιδεολογία» κλπ κλπ, την κερκόπορτα στο GREXIT!

Σήμερα μάλιστα, αποκαλύπτεται ακόμα και από το ίδιο το ΔΝΤ πως άπαντες γνώριζαν ότι το πρόγραμμα όχι μόνον δεν έβγαινε, αλλά θα ήταν και καταστροφικό για την Ελλάδα.

Η συνέχεια ήλθε με το διαβόητο PSI.  Το εθνικό έγκλημα που έβγαλε εκτός Ελλάδος δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ υπό την μορφή αγοράς τοξικών ομολόγων, τα οποία στην συνέχεια κουρεύτηκαν αφήνοντας μία κολοσσιαία τρύπα ρευστότητας. Καταστράφηκαν Έλληνες επενδυτές, ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ, τράπεζες και άλλα.  Κοινώς, δεκάδες δισεκατομμύρια πολύτιμων ευρώ έκαναν φτερά στερώντας από την Ελλάδα οποιοδήποτε διαπραγματευτικό πλεονέκτημα έναντι του GREXIT!

Φυσικά, τόσο η κυρία Μπακογιάννη όσο και ο κύριος Γεωργιάδης ήταν υπέρμαχοι του εγκληματικού PSI που οδήγησε τη χώρα ένα βήμα πιο κοντά στο GREXIT.

Και ήλθε η στιγμή που ως αντιπολίτευση, ο κύριος Γεωργιάδης και η κυρία Μπακογιάννη διέπραξαν το μέγιστο των εγκλημάτων: Την διασπορά ψευδών ειδήσεων για τις καταθέσεις,  Με αποτέλεσμα να χαθούν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες και να φύγουν στο εξωτερικό, οδηγώντας στα περίφημα capital controls. Και φυσικά ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο GREXIT.

 Δηλαδή τόσο ο κύριος Γεωργιάδης όσο και η κυρία Μπακογιάννη, τα τελευταία οχτώ χρόνια δρουν με σχέδιο και σταθερή προσήλωση στο να προκαλέσουν έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Η σκοπιμότητα και ο δόλος τους, δεδομένα.

 Από την άλλη, η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου με την καθοδήγηση του Προκόπη Παυλόπουλου που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γνωστές του ευρωπαϊκού δικαίου, όχι μόνον κατάφεραν να κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη, αλλά με την συμφωνία του 2015 που πρακτικά εξοβέλισε το ΔΝΤ από το Ελληνικό πρόγραμμα ( Γι’ αυτό και η Γερμανία κάνει απέλπιδες προσπάθειες να το ξαναβάλει μέσα)  θωράκισε την Ελλάδα μεταφέροντας το μεγαλύτερο ποσοστό της χρηματοδότησης σε ευρωπαϊκό δίκαιο.  Η υπαγωγή της χώρας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης (ESM), όχι μόνο την επανέφερε στο ευρωπαϊκό κεκτημένο αλλά έδιωξε ως αποδείχτηκε και τον εφιάλτη του GREXIT, Διότι η στεγανοποίηση που είχε επιτευχθεί για την υπόλοιπη ευρωζώνη σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ελέω ΔΝΤ, εξανεμίστηκε.  Πλέον η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφική για ολόκληρη την ευρωζώνη όπως δήλωσαν ξεκάθαρά αξιωματούχοι από το σύνολο των ευρωπαϊκών θεσμών.

Συμπερασματικά, ο κύριος Γεωργιάδης και η κυρία Μπακογιάννη ανήκουν ενεργά έως και σήμερα στην συμμορία της δραχμής, προσπαθώντας να φτιάξουν φερετζέδες με θεωρίες συνωμοσίας για να κρύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες.

Ολυμπιάδα
Διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: