Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Η σύζυγος δήλωσε το σπίτι στην Γαλλική εφορία και όχι στην Ελληνική

c30lsu5xuaalxnr

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ DOCUMENTO!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, στις 30 Ιουνίου 2006 καταθέτει δήλωση Πόθεν Έσχες, χωρίς τα στοιχεία της συζύγου του λέγοντας πως είναι σε διάσταση.Την ίδια μέρα η Μαρέβα Μητσοτάκη δημιουργεί εταιρεία στο Παρίσι η οποία αγοράζει 11 μέρες μετά το ιστορικό σπίτι του Βολταίρου έναντι μερικών εκατομμυρίων!

Είναι βέβαια αυτονόητο πως μία τέτοια επένδυση δεν αποφασίζεται σε μία εβδομάδα, αφού μόνον ο νομικός έλεγχος και η γραφειοκρατία στην Γαλλία απαιτεί τουλάχιστον 6 μήνες για να ολοκληρωθεί. Και φυσικά όχι για ακίνητα τέτοιας χρηματικής και ιστορικής αξίας όπου εκεί εμπλέκονται διαφορετικές υπηρεσίες του γαλλικού κράτους. Ο δόλος λοιπόν και η εξαπάτηση των Ελληνικών αρχών από το ζεύγος Μητσοτάκη είναι παραπάνω από εμφανής.

 Και έρχεται την τραγική επιβεβαίωση από τη Νέα Δημοκρατία ότι όντως αγοράστηκε το ακίνητο και την ομολογία ότι δηλώθηκε στην γαλλική εφορία και όχι στην ελληνική!

 Η δικαιοσύνη πλέον οφείλει να παρέμβει αυτεπάγγελτα μετά και από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Νωρίτερα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου, για άλλη μια φορά, βυθίζουν την πολιτική ζωή του τόπου στο βούρκο. Δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι η διάσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του ήταν περίπου σκηνοθετημένη για να μην δηλωθεί στο πόθεν έσχες ένα ακίνητο που είχε η ίδια αγοράσει και είναι δηλωμένο στην Γαλλική εφορία!..

Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό.Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: