Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

«Βασιλιάς – καρνάβαλος των θαλασσοδανείων ο Μητσοτάκης»!

«Βασιλιάς – καρνάβαλος των θαλασσοδανείων ο Μητσοτάκης»!

Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 25, 2017

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

«Το χρεοκοπημένο σύστημα επικοινωνίας της ΝΔ ξαναχτύπησε και όχι τυχαία στις Απόκριες. Ο χρεοκοπημένος ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη κερνάει και η χρεοκοπημένη -και όχι μόνο οικονομικά- ΝΔ του κ. Μητσοτάκη πίνει…», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος για τα δάνεια του κ. Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η Δικαιοσύνη, πρέπει να αποφανθεί τόσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και για όλες τις υποθέσεις με τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ που εμπεριέχονται στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής». «Και τότε», τονίζει, «τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της ΝΔ θα σβήσουν και θα καταρρεύσει και το τελευταίο καταφύγιο του κ. Μητσοτάκη, ότι δηλαδή δήθεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Σε δηκτικό πνεύμα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «επειδή όμως πλησιάζουμε στο κλείσιμο του Τριωδίου και ως είθισται τον βασιλιά Καρνάβαλο στο τέλος τον καίνε, καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το γραφείο Τύπου της ΝΔ», και ταυτόχρονα τον καλεί «επιτέλους να απαντήσει» στα παρακάτω ερωτήματα:

«Ποιος πολίτης μπορεί να εξασφαλίσει ρύθμιση δανείου «μπαλόνι», όπως ο ίδιος για το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, για το οποίο δεν είχε δώσει για έντεκα χρόνια ούτε ένα ευρώ μέχρι να αποκαλυφθεί από την Εξεταστική Επιτροπή;

– Πού πήγαν τα χρήματα των δανείων του Κήρυκα Χανίων;

– Θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες της συζύγου του, όπως τον έχει καλέσει επανειλημμένα ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ και ως οφείλει εκ του νόμου ή θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα μήπως και ξεχαστεί το σπίτι του Βολταίρου και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον κ. Παπασταύρου; Εφόσον είναι όλα τόσο καθαρά, όπως διατείνεται πότε διά αντιπροσώπων και ποτέ ο ίδιος, γιατί το αποφεύγει; Έχει άραγε κάτι να κρύψει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: