Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

3 Οκτωβρίου 2010… Σας θυμίζει τίποτα;Για να καταλάβετε το μέγεθος του θράσους, της πολιτικής αλητείας  και των τρόπων που υιοθετεί η φασιστική Γερμανία της Μέρκελ και των άλλων ναζιστικών ζόμπι, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της για την εγκαθίδρυση του Δ’ Ράιχ…

Αφού πήραν αυτό που ήθελαν απ΄ τον αρχιμειοδότη τέως Έλληνα πρωθυπουργό, στη συνέχεια, σαν το χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, τον πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων… Ίνα επαληθευτεί το ρηθέν «Τον προδότη πολλοί αγάπησαν, την προδοσία ουδείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ: Το φετινό βραβείο Quadriga «για την κοινωνική του προσφορά και δη για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας» λαμβάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η απονομή του βραβείου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2010 – «Ημέρα της Ενότητας» και εθνική εορτή της Γερμανίας – στο Βερολίνο. Για την προσωπικότητα του κ. Παπανδρέου θα μιλήσει ο πρόεδρος της DeutscheBank, Josef Ackermann…»
 
Και ω του Θαύματος, αφού κάνανε τη δουλειά τους ο «Μεγάλος Στοχαστής» μετατράπηκε εν μια νυκτί, σε «καταθλιπτικό μαλάκα» (χαρακτηρισμός του Φιλέλληνα Σαρκοζί αν δε γνωρίζετε)
Δημοσίευση σχολίου