Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

3 Οκτωβρίου 2010… Σας θυμίζει τίποτα;



Για να καταλάβετε το μέγεθος του θράσους, της πολιτικής αλητείας  και των τρόπων που υιοθετεί η φασιστική Γερμανία της Μέρκελ και των άλλων ναζιστικών ζόμπι, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της για την εγκαθίδρυση του Δ’ Ράιχ…

Αφού πήραν αυτό που ήθελαν απ΄ τον αρχιμειοδότη τέως Έλληνα πρωθυπουργό, στη συνέχεια, σαν το χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας, τον πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων… Ίνα επαληθευτεί το ρηθέν «Τον προδότη πολλοί αγάπησαν, την προδοσία ουδείς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ: Το φετινό βραβείο Quadriga «για την κοινωνική του προσφορά και δη για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας» λαμβάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η απονομή του βραβείου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2010 – «Ημέρα της Ενότητας» και εθνική εορτή της Γερμανίας – στο Βερολίνο. Για την προσωπικότητα του κ. Παπανδρέου θα μιλήσει ο πρόεδρος της DeutscheBank, Josef Ackermann…»
 
Και ω του Θαύματος, αφού κάνανε τη δουλειά τους ο «Μεγάλος Στοχαστής» μετατράπηκε εν μια νυκτί, σε «καταθλιπτικό μαλάκα» (χαρακτηρισμός του Φιλέλληνα Σαρκοζί αν δε γνωρίζετε)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα εμαθες τα νεα χαρρυ?
αποσυρθηκε η διωξη του ελληνικου δημοσιου, σημερα, εναντιον της siemens. παραιτηθηκαμε ως χωρα, απο την διεκδικηση καποιων δισ.
ποιος την ειχε κανει την μυνηση?
ο παπανδρεου με τον παμπουκη.
τωρα που εφυγε ο γιωργος αποσυρθηκαμε απο την διεκδικηση, και θα βολευτουμε με κατι ψιλα.
και βεβαια θα ξεμπλοκαριστουν και οι ρημαδες οι εργολαβιες, μαλακα χαρρυ.
ποιος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πρωθυπουργος της Ελλαδας, που δηλωσε καθαρα μεσα στο κοινοβουλιο οτι ΔΕΝ παραιτουμαστε απο την αξιωση των γερμανικων αποζημιωσεων.
ποιανου η κυβερνηση, για πρωτη φορα μετα τον πολεμο, στηριξε και συνεδραμε νομικα τις αξιωσεις των κατοικων του Διστομου απο τη γερμανια στη χαγη?.
ο χλευασμος και η συκοφαντια δεν καμπτει τους αληθινους πατριωτες και δημοκρατες.
ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΡΙΔΟΠΩΛΗ ΧΑΡΡΥ

Ανώνυμος είπε...

Αρχιμαλάκα ανώνυμε,
1. για ποια μήνυση (όχι μύνηση - μάθε πρώτα να γράφεις σωστά ελληνικά και μετά τόλμα να βαφτίζεις τους προδότες πατριώτες και τους πραγματικούς πατριώτες πατριδοπώλες / παρεμπιπτόντως, μάθε να τονίζεις και τις λέξεις) έχεις το θράσος να μιλάς, όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι επρόκειτο για καραμπινάτη κίνηση απελπισίας χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα, όταν ο πιο μαλάκας κι από σένα (αν γίνεται) γιώργος δεν τιμώρησε κανέναν από το ελεεινό συνάφι σας για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο και όταν επί υπουργικών του θητειών (μαύρα χρόνια - μήνες - ώρες για την Ελλάδα ένα προς ένα και μία προς μία, όπως και με την ψευδοπρωθυπουργία του) ξετυλίχτηκε η ρεμούλα σε όλο της το μεγαλείο χωρίς καν να ορθώσει ανάστημα (λέμε τώρα, ποιο ανάστημα ο τιποτένιος πολιτικός νάνος);
2. την απόσυρση της όποιας "δίωξης" ανέλαβε ο υπουργός οικονομικών που ο ανεκδιήγητος μαλάκας σου όρισε, δηλ. ο εξίσου κωμικοτραγικός benny, οπότε ισχύει το ρητό "τα ίδια σκατά όλοι σας"
3. αν ο προδότης τόλμησε να κάνει την προκλητική δήλωση ότι "δεν παραιτούμαστε από τις γερμανικές αποζημιώσεις", τότε προς τι η όλη διαδικασία απεμπλοκής της υπόθεσης από τον συμψηφισμό των αποζημιώσεων με τα κατοχικά δάνεια που συνήψε (ξεστραβώσου διαβάζοντας ενδεικτικά το τεύχ. 106 του περιοδικού "Επίκαιρα" μπας και ξυπνήσεις). Όχι ότι θα' πρεπε να πάρουμε στα σοβαρά τα λεγόμενα του τσιρκολάνου ΗΠΑ και Ευρώπης, αλλά να μην αφήνουμε και το αυτονόητο κρυμμένο!
4. αν έμαθε ο αμερικανοπολωνοεβραίος πού πέφτει το Δίστομο έστω και στον χάρτη, τότε να τού χαρίσουμε τον τίτλο του πιο διαβασμένου υποκριτή ανθέλληνα.
Επειδή ο Χάρρυ αποκλείεται να πέσει στο επίπεδό σου και να σου απαντήσει και επειδή εγώ έχω πέσει ήδη μην μπορώντας να αντέξω να απαντάω με καθωσπρεπισμό στη βρώμικη προπαγάνδα του σοσιαλΗστικού σκουπιδαριού, κλείνω με τον τρόπο που σου αξίζει, αρχιμαλάκα ανώνυμε: Ο χλευασμος και η συκοφαντια δεν καμπτει τους αληθινους πατριώτες και δημοκράτες. Εν προκειμένω, ο κατάπτυστος λίβελός σου δεν θα κάμψει ούτε τον Χάρρυ ούτε οποιονδήποτε άλλον πατριώτη και δημοκράτη, αρχιμαλάκα μισέλληνα και αντιδημοκράτη (ως υποστηρικτής του τσαρλατάνου φασιστοειδούς jeffrey, για τους ιθαγενείς "γιώργου".)

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω να δουλευω το κομπουτερ κοπανε, δεν ξερω πως μπαινουν οι γαμημενοι οι τονοι.
αυτα που λεω ισχυουν.
θελει να εχει κανεις αρχιδια για να παει κοντρα στη μαζικη υστερια.
εγω τα εχω.
θελει να εχει κανεις μυαλο για να καταλαβει ποιος ειναι ο λογος που ο παπανδρεου ειναι, μακραν,ο πιο συκοφαντημενος ανθρωπος στην ελλαδα.
αν υπηρχε μυαλο στην ελλαδα.. θα ηταν αλλη χωρα.

Ανώνυμος είπε...

αν ζουσε ο "ασυγχωρητος" ο βασιλης ο ραφαηλιδης, θα σας "τα χωνε χοντρα".
αχ θεουλη μου, κανε μια εξαιρεση, αναστησε τον!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΗΛΕΙΑΣ