Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Την Ελλάδα κυβερνούν αυτοί που μισούν τους Εβραίους




ΟΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΩΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕΣ «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ; ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΝΑΙ…

Πρωτοφανείς είναι οι αντιδράσεις από Εβραίους στη Γερμανία για το κυβερνητικό ''μπάσιμο'' του ΛΑΟΣ, όπως και οι τίτλοι γερμανικών ΜΜΕ.
Και εκεί που ήταν όλα ρόδινα για την κυβέρνηση Παπαδήμου, και ο νέος Πρωθυπουργός έπαιρνε τα καλύτερα σχόλια από τα ξένα ΜΜΕ, τώρα μπαίνει στο στόχαστρο.

Bild έχει τίτλο : ''Στην Ελλάδα μετέχουν τώρα στην κυβέρνηση και οι αντισημίτες του ΛΑΟΣ'' και παρακάτω αναφέρει :''Είναι η πρώτη φορά από την πτώση της Χούντας το 1974 που μετέχει στην κυβέρνηση ένα ακροδεξιό κόμμα. Ο νέος υπουργός υποδομών και δικτύων Μάκης Βορίδης προέρχεται από την οργάνωση νεολαίας της στρατιωτικής δικτατορίας και ανήκε για πολλά χρόνια στο ακροδεξιό Λαϊκό Μέτωπο του Ζαν Μαρί λε Πεν στη Γαλλία''.

EXOYN AΔΙΚΟ;



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που σχολιάζουν όλοι τη σχέση του ΛΑΟΣ με τον αντισημιτισμό. Και επίσης δεν καταλαβαίνω το γιατί δεν το σχολιάζουν π.χ. οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί και όλοι οι υπόλοιποι λαοί που έχουν μετανάστες στην Ελλάδα, εφόσον το ΛΑΟΣ δεν είναι μόνο αντισημιτικό αλλά και ενάντια στους μετανάστες. Όχι οτι υποστηρίζω τον Καρατζαφύρερ ή τον Βορίδη αλλά "ψύλοι στα αυτιά μου μπήκανε" όταν είδα να μιλάνε οι Εβραίοι μόνο. Τι λες και εσύ ρε Χάρη; Μήπως απλά κάτι θέλουν να πετύχουν οι Γερμανοί δημοσιεύοντας τέτοιες κιτρινίλες;

Ανώνυμος είπε...

Efoson anaferthike se emas tous koumounistes,tha eithela na episimano pos emeis eimastan kai eimaste protakoumounistes kai meta Ellines,ososn kai aftoi einai prota evreomonotheistes hristianoi ,fasistes kai meta Ellines !

Filosof είπε...

Tha eithela na prostheso pos oi Afghanoi kai Pakistanoi logo teis Epektasis ton Makedonon/Ellinon pou kai oi fasistes dihnoun na anagnorizoun,einai pio Ellines apo tous Arvanites dioti pote den epektathi pros eki stin Iliria, o Ellinismos!Mono san hristianoi eirthan stin Ellada kai skotonontas mazi me alous hristianous kai afanizontas en megalo meros ton Ellinon eminan sta iera HOMATA TON ELLINON!

Ανώνυμος είπε...

Σ'αυτη την συγκυρια ενα μπορω να πω.
Το τι λενε οι Εβραιοι δεν μου καιγεται καρφι. Ειναι αυτοι που δημιουργησαν ολα τα προβληματα στο κοσμο εδω και αιωνες.Απ' αυτα που γραφουν τα Γερμανικα μεσα φαινεται οτι παλι αυτοι τους διοικουν. Το οτι πεσαμε στην παγιδα τοσα χρονια με τους εβραιοτραφεις δικους μας, ας μας γινει μαθημα και ας τους τιναξουμε απο επανω μας ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ. Αυτο δεν ειναι καθολου Αντισημιτικο ειναι ' ο καθε κατεργαρης στο παγκο του'. Απλως δεν τους θελουμε διπλα μας. Ειναι ανθρωπινο. Εαν δεν το δεχονται προβλημα τους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε filosof ,μιλας για Υλλυριους , κατηγορεις Αρβανιτες,επαινεις τους νεκρους Ελληνες σαν αλλος αρχαιος και γραφεις την Ελληνικη σε απταιστα greeklish...2 ειναι τα τεινα ,εκ των οποιων για το πρωτο ειμαι σιγουρος απλα λεω να σε περιπαιξω λιγο...Ή εισαι αλβανος με απλαιτο κομπλεξισμο και διαχυτη βλακεια επανω σου ως αποτελεσμα χρονειας διασταυρωσης πελασγων-πρωτοελληνων-μακεδονων-ρωμαιων και σλαβων ή εισαι απλα ενας αλβανος,που διαβαζοντας ενα αρθρο στο google πειστηκες πως οι αρβανιτες ειναι ανθελληνες ΚΑΙ αλβανοι...Θα σου απαντησω σε οποιαδηποτε ιστορικη απορια εχεις επιτουτου ,φωτειζοντας το αχαρο μυαλο σου αν αρχισεις να γραφεις μονο στα ελληνικα ...ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ @@ ΝΑ!!!!!!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΥΡΩΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!Κανενα σχολιο για το αρθρο σου Χαρη μου,συνεχισε την κα υ λη δουλεια ,σου ευχομαι μονο...
Υ.γ. αν ειχαμε σωστη πολιτκη φιλε μου filosof θα σας ειχαμε απορροφησει στα πρωτα 5 χρονια απο τοτε που ειχατε μπει στην Ελλαδα μιας και δυστυχως ειστε συγγενικα φιλα(δες πελασγοι) και παλι ομως σε 100 χρονια θα εχετε ξεχασει ποιοι ειστε μιας και πολλοι ηδη με τις μαλακιες που κανατε ,ντρεπεστε μολις λετε οτι ειστε Αλβανοι..