Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Le Monde: "Κυβέρνηση Goldman Sachs είναι ο Λ.Παπαδήμος"!


"Κυβέρνηση Goldman Sachs εγκαταστάθηκε σε Ελλάδα (Λ.Παπαδήμος) και Ιταλία (Μ.Μόντι), υπό την υψηλή εποπτεία του Μ.Ντράγκι του νέου διοικητή της ΕΚΤ", αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Monde, στο οποίο αποκαλύπτονται τα εξής:

"Μέλη και οι τρεις της «κυβέρνησης (Goldman)Sachs», ενός δικτύου που είχε στήσει η αμερικανική εταιρεία στην Ευρώπη και βοήθησε στη... διευκόλυνση με το χρέος της Ελλάδας.

Ήρθαν και οι τρεις στο πολιτικό προσκήνιο πολύ πρόσφατα. Πρώτα, ο Μάριο Ντράγκι ανέλαβε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Μετά, ο Λουκάς Παπαδήμος έγινε ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός και σχεδόν ταυτόχρονα την ίδια... τύχη είχε και ο Μάριο Μόντι.

Οι τρεις τους συνδέονται με γνωριμία χρόνων. Ανήκαν στο «διευθυντήριο» της Goldman Sacks στην Ευρώπη ή αλλιώς στην «κυβέρνησης Sachs», καθώς η αμερικανική επενδυτική τράπεζα είχε φτιάξει ένα μοναδικό δίκτυο επιρροής στη «Γηραιά Ήπειρο».

Και σε αυτό το διευθυντήριο υπήρχε... ιεραρχία. Πρώτος, ο Μάριο Ντράγκι, ο άνθρωπος που κάθισε στην καρέκλα του αντιπροέδρου της εταιρίας (της "Φίρμας" όπως την αποκαλούν οι Αμερικάνοι) από το 2002 ως το 2005 και το όνομά του ενεπλάκη στο «μαγείρεμα» του ελληνικού χρέους.

Δεύτερος, ο Μάριο Μόντι, διεθνής σύμβουλος από το 2005 και τρίτος στη σειρά ο Λουκάς Παπαδήμος, επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος από το 1994 ως το 2002, που συμμετείχε στην απόκρυψη του ελληνικού χρέους"!

Και ποιος ήταν αυτός που "ανέστησε" την υποψηφιότητα του Λ.Παπαδήμου την περασμένη εβδομάδα, βάσει των δημοσιευμάτων των συμπολιτευόμενων εφημερίδων; Ο πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs, ο νυν υπουργός ΠΕΚΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου.

Φοβερές συμπτώσεις, ε;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: