Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).
Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε.....
μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:

1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις "χαρίσει" σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.

-- ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραική Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομία.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;

Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κτλ κτλ κλτ...

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά "δεμένα" και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.

Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους...

Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.


Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).

Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.

Ήταν καιρός για το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως απομηχανής θεός (Ιεχωβας) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων.

Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων.

Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.

Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων
Έχουμε 3 δεδομένα:
1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια
2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά
3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα.
ήταν καιρός για το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους
πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων... ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:

Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας - Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
3. αν το παραμύθι "μπαμπούλας Τουρκία" κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους.
Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.

Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Ο λαός ψηφίζει Τζέφρυ και εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι........................
Και ενώ προεκλογικά υπόσχεται χρήματα στον λαό με το που βγαίνει λέει το αντίθετο ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζε, αλλά τον διαψεύδουν άμεσα πρόσωπα που τον είχαν ενημερώσει προεκλογικά όπως ο Προβόπουλος και ο Αιβαλιώτης. Δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να τα γνώριζε, για πρωθυπουργός πάει όχι για περιπτεράς. Στην καλύτερη είναι ανόητος και ανεύθυνος στην χειρότερη ήξερε καλά τι έκανε με δόλο.

Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πηγαίνει στην Αμερική, στον Κλίντον. Κανένα μέσο των media δεν το αναφέρει (!) τι πήγε να κάνει στην Αμερική; τι είπε με τον Κλίντον; με ποιους συναντήθηκε και τι σχεδίασε; διότι για καφέ στην Αμερική σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας δεν νομίζω να πήγε...

Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια Εβραϊκή Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπάμια για να κάνει την καμπάνια του Πασόκ .

Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το "λεφτά υπάρχουν", ΞΑΦΝΙΚΑ θυμάται ότι "λεφτά δεν υπάρχουν", ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι δεν τα πάμε καλα

Όπως μας ενημερώνει ο οικονομικός δημοσιογράφος των Financial times του Λονδίνου, Μάρτιν Σαντμπου, ότι στο τέλος του 2009 το Ντουμπάι ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της οικονομίας του που τρόμαξε τους επενδυτές και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες όλων των κρατικών τίτλων, και την ίδια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση ομολόγησε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα της Ελλάδας είχαν παραποιηθεί, που ήταν η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Παράλληλα Το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη να κάνει την χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί από την Ε.Ε. υποστήριξη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φάει πολλά (εν μέρη έχει δίκιο, τα πολλά όμως τα έχουν φάει οι ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ και κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες και όχι ο λαός).


Ας δούμε το παρασκήνιο όμως, ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.

Αυτό που ξεχάσαν να μας πουν οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachss, της JP Morgan και της Deutsche Bank.

Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο κύριοι αυτοί, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank με τον τρόπο που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Εδώ ξανασυναντάμε την Goldman Sachs που είχε φέρει ο Σημίτης για εκείνο το SWAP που προείπαμε. Οι κύριοι (Burda & Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι αυτοί όμως οι κύριοι υπαίτιοι ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

ΟΜΠΑΜΙΑΣ και Δολάριο

Ο Ομπάμα τύπωσε στα δυο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β΄ Παγκόσμιο μέχρι την ημέρα που εξελέγη. Αυτό το πληθωριστικό δολάριο δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα το οποίο έχει αξία, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό;;;; φυσικά το Ευρώ.

Ο Παπανδρέας ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο "Πεντελικόν" στην Κηφισιά με τον Εβραίο πρόεδρο της Goldman Sachs Γκαρυ Κοεν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας, τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, την Κατσέλη, τον Δρούτσα (εκ των μαγείρων του σχεδίου Αναν) και τον Παπακωνσταντίνου. Ένας πρωθυπουργός δέχεται στο μέγαρο Μαξίμου, τι δουλειά έχει στο Πεντελικόν; μα διότι εκεί μπορούν να μην δώσουν αναφορά σε κανέναν το τι είπαν και συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να καταγραφεί πουθενά επίσημα το γεγονός αυτό, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.

[e-dromos.gr]

Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: ¨Στην Ευρώπη η Goldman Sachs στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ" και μέσα στο άρθρο λέει ότι "τοποθετήσανε" τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους.

[www.lemonde.fr]

μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά Πέτρος Χριστοδούλου που αναφέραμε στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέας μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχος της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας...

Νωρίτερα από όλα αυτά η Goldman Sachs η JP Morgan και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα "προϊόν" ζητώντας επενδυτές ζητώντας τους να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεωκοπία της Ελλάδας.

Μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS (Credit Default Swaps- ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. Ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο "παπαγαλάκια" και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς...)με 3% και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4%) είναι τα SPREADS.

(σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως)

Περιέργως τα funds του Σόρρος "προέβλεψαν" ότι το δολάριο θα έρθει 1/1 με το ευρώ... (εμ από προφήτες ξέρουν οι Εβραίοι)

ΔΝΤ

Το υποτιθέμενο κρατικό χρέος μας ήταν 320 ΔΙΣ (χώρια αυτά που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών,στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών κάρτών- που είναι 280 ΔΙΣ)

από αυτά τα 320 ΔΙΣ το 60% είναι σε κρατικά ομόλογα. Κρατικά ομόλογα σημαίνει ότι το κράτος βγάζει ομόλογα, και μέσω κάποιας τράπεζας ο επενδυτής τα αγοράζει με σκοπό κάποιο κέρδος, ΑΡΑ ενώ φαίνεται ως χρέος ΔΕΝ είναι χρέος αφού ο επενδυτής έχει πληρώσει την τράπεζα γι αυτά.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον δεν τα χρωστάμε, κανείς δεν έχει αξίωση να μας ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα.

Με τις υπογραφές στο ΔΝΤ όμως, ο Γεώργιος Τζέφρυ Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ αυτά τα 200 ΔΙΣ (60%) του χρέους- ομολόγων από ανύπαρκτα σε υπαρκτά, και εφόσον τώρα είναι υπαρκτά ζητάνε αξιώσεις αυτοί στους οποίους χρωστάμε...

Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Παπανδρέας το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία που ω, τι ειρωνεία ήταν όσο και το έλλειμμα μας;;;;;;;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ;;;;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο Δελαστίκ στην Ε.Ε. είμαστε οι 7 σε χρέος, στην Ευρώπη πάρα πολύ πίσω, και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.

ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ κτλ κτλ... Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί που ήρθαν εδώ για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς...

[www.ethnos.gr]

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Κάπου ανέφερα ότι ο Παπανδρέου προεκλογικά είχε πει τις προθέσεις του στα εθνικά θέματα, είπε ψέμματα μόνον όσον αφορά τα οικονομικά, ο λαός δεν έδωσε καμία σημασία στα εθνικά και περίμενε να τους δώσει χρήματα που φυσικά δεν έδωσε.

Το ένα θέμα με το άλλο (εθνικά θέματα και οικονομικά) έχει άμεση σχέση και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκατένιο μυαλό του ψεύτη κλέφτη απατεώνα νεοΈλληνα Ρωμιου.

Ο Στόχος είναι να έρθουν στην Ελλάδα αλλοδαποί τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς τι έχει αν γίνει.

Μέχρι τότε θα παίξει "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.

Το τελικό "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο ( [www.youtube.com] και [www.youtube.com] και να τους χρωστάμε και από πάνω και όλα αυτά για να μην βγάλουμε άχνα. Φοβούνται την άχνα...!!!!!!!!!!!

πηγές:
[news.kathimerini.gr]
[www.tovima.gr]
[www.tovima.gr]
[e-dromos.gr]
[www.ethnos.gr]
[www.imerisia.gr]
[www.lemonde.fr]
[www.ethnos.gr]
από τα ντοκυμαντερ Money as debt, Money Masters, Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου,


http://dunemagazine.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΧΑΡΡΥ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ
Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ
ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

(ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ)

Δημήτρης είπε...

Άρα ο Σημίτης και ο ΓΑΠ ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Επίσης όλοι συνετέλεσαν στον υπερδανισμό της χώρας που ήταν σκόπιμη. Αυτοί που εκλέγονται για το καλό των Ελλήνων και της Ελλάδος δεν τους αρμόζει η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας;
Επιπροσθέτως μετά το 1974 η περιουσία όλων των πολιτικών και αυτών που άσκησαν πάσης φύσεως Δημόσια εξουσία και αυτή δεν δικαιολογείται από τις φορολογικές τους δηλώσεις πρέπει να δημευτεί και να πάει για εξυπηρέτηση του χρέους.

Ανώνυμος είπε...

αυτο που κανεις χαρρυ, εκτος του οτι ειναι ηλιθιο και ανευθυνο, ειναι και εγκληματικο. δεν εισαι ο μονος.
δεν ειναι αντρικο να σε απειλησω εσεναν εναν γερο και μαλακα,εγω ενας θρασυς ανωνυμος απο το διαδυκτιο.
μπορω ομως να σε βεβαιωσω, οτι εγω, οπως και πολλοι αλλοι, θα φαω πολλους φασιστες απο αυτους που "προσκαλειτε", μεχρι να με σκοτωσουν σαν το σκυλι στ'αμπελι.

κωστας

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας πάσχει από συγγενή παρωπιδισμό και στενότητα νου. Αν είμαστε κολλημένοι με τους τίτλους, δεξιοί, αριστεροί, που πλέον δεν υφίστανται, και μόλις ακούμε για κάτι καλό που αναφέρει κάποιος οτι έγινε στον καιρό της χούντας αμέσως τον αποκαλούμε χιτλερικό, τότε είμαστε ζώα άξια διακυβέρνησης από τους δήμιους που μας κυβερνούν. Θα σας αποκεφαλίσουν και θα πείτε και ευχαριστώ. Ανεγκέφαλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε κώστα ποιούς φασίστες "προσκαλεί" και τρελάθηκες; Ποιό είναι το ηλίθιο και εγκληματικό;
Χάρυ, αυτά μοιάζουν με conspiracy theory. Οι πολιτικάντηδές μας από τη στιγμή που ανέβαιναν στην εξουσία σκοπό είχαν πως να ξαναβγούν και χρησιμοποίησαν το easy money για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Εξαγορά ψήφων με διορισμούς, μίζες, πλήρης διάλυση όλων των δομών του κράτους.
Οι μεγαλοτράπεζες έδωσαν εντολές να υπάρξουν χιλιάδες ανάπηροι-μαιμούδες, να δίνονται συντάξεις σε πεθαμένους, χιλιάδες σκάνδαλα να ανακαλύπτονται και να κουκουλώνονται, να μην τιμωρείται κανένας;
Μπα... Ψήφους ήθελαν τα ψοφίμια για να συνεχίζουν τη μεγάλη ζωή από την εξουσία. Το οτι κάποτε θα έσκαγε το παραμύθι το ήξεραν αλλά ποτέ δεν νοιάστηκαν για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ έπρεπε να περνάνε καλά και να κονομήσουν όσα γίνεται περισσότερα για τις δύσκολες μέρες που θα ερχόταν.
Δεν μπορώ να πιστέψω τη συλλογιστική σου οτι όλα ήταν μακροχρόνιο σχέδιο ξένων. Και κάνεις λάθος όταν λες οτι άλλοι Ευρωπαίοι χρωστάνε περισσότερα. Σε απόλυτους αριθμούς ναι, αλλά το δημόσιο χρέος μετριέται σε ποσοστό του ΑΕΠ. Εκεί είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα,
"Αν πεις την αλήθεια στους ανθρώπους καλύτερα κάνετους να γελάσουν αλλιώς θα σε σκοτώσουν"
Όσα λέει ο αγαπητός Βασίλης (κατά
κόσμον)είναι αλήθεια μέχρι κεραίας.
Φοβάσται;
Οχι;
Πρέπει..
Θα χαθούμε από την δικιά μας μ@λ@κία και μόνο.
Σε λαό σαν τον δικό μας που στο χείλος του γκρεμού ακόμα χωρίζεται με ψευδεπίγραφες ταμπέλες δεν του αξίζει σωτηρία.

Αμήν!

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη το γιατι ειναι ηλιθιο αυτο που κανει ο χαρρυ, το περιγραφεις, με τον δικο σου τροπο εσυ, εστω κι αν δεν το χαρακτηριζεις τοσο σκληρα οσο εγω.
το γιατι ειναι και εγκληματικο, ασε με να σου το εξηγησω περιληπτικα, οσο γινεται, σε "λιγες γραμμες".
ναι προσκαλουν τον "νεοελληναραδικο φασισμο" που υποβοσκει, αυτες οι δοξασιες περι μυστικων σχεδιων εναντιον της "ελλαδας, και της ελληνικης ιδεας"
ουτε οι συνταγματαρχες δεν μιλουσαν με τοσο μισος για οοολα τα κομματα, και τους πολιτικους.
οταν η πατριδα μας και η κοινωνια μας βρισκονται σε αυτη τη συγχυση, και σε αυτη τη νοητικη μαστουρα, χαρακτηρισμοι οπως, μειοδοτες, προδοτες, ΕΒΡΑΙΟΙ, προσκαλουν και γιγαντωνουν τον κινδυνο του φασισμου.
υπαρχει ο κινδυνος. ολοενα και περισσοτερος κοσμος ενστερνιζεται τετοια "πιστευω".
ο κυριος Τριανταφυλιδης ειναι ενα δημοσιο προσωπο, κι ως εκ τουτου εχει επιρροη στην κοινη γνωμη.
κανεις δεν μπορει να του στερησει το δικαιωμα να πιστευει και να διαδιδει οτι θελει.
δεν το κανει μονον αυτος.
αρχηγος κομματος εστησε την στρατηγικη του πανω σε αυτες τις μαλακιες, και τωρα που νοιωθει πως πλησιαζει η "σειρα του" να μας κυβερνησει, δεν ξερει πως να τα μαζεψει. δεν μαζευονται τα σκατα οταν απλωθουν τοσο πολυ.
οσοι ηταν στο συνταγμα, στις αρχες του καλοκαιριου, ειδαν στο πανω μερος της πλατειας, την "μαγια" του προσωπικου του καθε επιδοξου νεοελληνα "μπενιτο μουσολινι".
μην υποτιμας τις φημες για σχεδιαζομενο πραξικοπημα.
οσοι εχουν μελετησει λιγο ιστορια, ξερουν οτι ο φασισμος δεν επιβαλεται "απο τα επανω".
ο φασισμος ειναι, διαχρονικα, εξοχως λαικο κινημα.
ο χιτλερ, ο μουσολινι, ο μεταξας
λατρευτηκαν απο τις πλειοψηφιες, οι οποιες ησαν βυθισμενες στην αγνοια, στον φανατισμο, ποτισμενες απο αντιστοιχες και αναλογες θεωριες συνομωσιας με τις σημερινες.
κι αν αυτες οι θεωριες, μεχρι προτινος, ηταν απο γραφικες μεχρι και "διασκεδαστικες", σημερα ειναι επικυνδινες γιατι τεινουν να γινουν πλειοψηφικες.
και ειναι πιο επικυνδυνες, γιατι καθως περιεχουν τρανταχτα ψηγματα ΑΛΗΘΕΙΑΣ, γινονται πιο ευκολα πιστευτες απο εναν απελπισμενο και χειμαζομενο λαο. και αν αυτα που λεω, Γιαννη, δεν τα "βλεπεις", πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα τα δεις και εσυ.

φλικα
κωστας

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΠΟΨΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΤΟ: ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ....ΕΓΙΝΑΝ ...!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ..... ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΑ "ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ"....ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ...ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ 'ΕΚΛΟΓΕΣ" ΑΝ .... ΓΙΝΟΥΝ .... ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ταυτίσει στό υποσυνείδητο μας τήν έννοια θύμα μέ τήν λέξη εβραίος. Ας είμαστε ρεαλιστές σήμερα καί άς δούμε ποιοί κινούν τά νήματα στόν κόσμο (ροκφέλερ,ρότσιλντ,κίσινγκερ.....)καί δέν χρειάζεται νά γίνουμε ούτε ρατσίστες ούτε νεοναζί.Πρέπει νά φοβόμαστε τήν αλήθεια μέ κίνδυνο μήπως παρεκτραπούν κάποιοι;Όσο γιά τούς αλλοδαπούς, δέν είναι έγκλημα γιά αυτούς όταν τούς καλούμε σέ μιά χώρα πού δέν μπορεί νά θρέψει τόν πλυθησμό της;Τό άρθρο τού Χάρη μού άρεσε καί μπράβο του πού δέν χαιδεύει τά αφτιά τού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί ευνουχισμένοι απο τα corporate media της χώρας (χρεωμενα και ελεγχομενα απο τους τραπεζίτες) και με γγεματο το κρανιο απο προοδευτισμό, σοσιλισμό, αριστερισμό, διεθνισμό κλπ κλπ τα βλεπουν ολα ως συνωμοσίες. Το να τους πει καποιος την ωμή αλήθεια χωρις ωραιοποιήσεις τους ταραζει και βλεπουν φασιστες. Ανθρωπάκια που κατασκευασαν ωραιοποιημενες εικόνες στο κρανιο τους (δεν λεω εγκέφαλο γιατι δεν εχουν) ώστε να κοιμουνται ήσυχοι κι να μην τους πειραζει καθόλου το σκύψιμο στη νεα ταξη πραγματων και ο ραγιαδισμός τους στα νεα αφεντικά του κοσμου τους φανταζει προοδευτική σταση. Δυστυχως εχουμε γεμισει στην πατριδα (αναφερω επιτηδες τη λεξη πατριδα γιατι τους πιανει αλλεργια οταν την ακουνε) απο τετοιους φλώρους που αποτελουν τα βαριδι της κοινωνιας μας και δεν αφηνουν τον τοπο να απογειωθει. Φυσικά αναφερομαι στα σχολια καποιου παπαρα που ενοχλείται οταν ονομαζουν τα πραγματικά αφεντικά του και ενοχλείται οταν αποκαλύπτουν τα έργα τους. Ούτως η αλλως αυτά που λεει το παρον αρθρο ειναι σε ολους γνωστά, δεν λεει τιποτε καινουργιο η περίεργο. Οσοι εχουν ανοικτιο μυαλό τα αντιλαμβανονται. Οι υπόλοιποι ας παρουν το κουβαδακι τους και ας πανε παραπερα και μην μας πριζουν τα αρχιδια με τετριμενα στερεοτυπα για "φασισμους", "συνωμοσιες" και αλλες τριχες. Οι ραγιαδες στο μυαλο δεν δικαιούνται να μιλουν και να σχολιάζουν.

Unknown είπε...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ:http://www.demo-crazy.info/ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ…..! Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!