Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΆΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ... ΤΣΟΥ... ΡΕ ΒΟΘΡΑΝΘΡΩΠΕ!


ΕΜΕΤΟΣ χωρίς τέλος από τον Μαυρίδη του Capital εναντίον κυβέρνησης και Αριστεράς

Ο Θανάσης Μαυρίδης

Ο Θανάσης Μαυρίδης
“ Αυτοί είναι οι πρόθυμοι υβριστές - αναμεταδότες της "ιδεολογίας" της υποταγής ”
Ο Θανάσης Μαυρίδης, ο άνθρωπος που αποθέωνε τον καταδικασμένο επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο ίδιος που θεωρούσε πρέπον οι τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου, ο "δημοσιογράφος" που έχει θέσει εαυτόν στην υπηρεσία των μνημονιακών στρατηγικών, ο θιασώτης των νεοφιλελεύθερων πολιτικών, ο "γραφιάς" Μερκελιστής, ο φίλος των τραπεζιτών και το χειρότερο... ο υμνητής του Τζήμερου ξαναχτύπησε με πρωτοφανείς ύβρεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και της Αριστεράς.

"Θίασος", "τσίρκο" και άλλες πεζοδρομιακές εκφράσεις αποδεικνύουν τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει οι εντεταλμένοι του κατεστημένου που καταρρέει. Ο Μαυρίδης και κάτι τέτοιοι απίθανοι τύποι που λιβάνιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τους καταστροφείς της χώρας, τους υπόδικους επιχειρηματίες, τους τραπεζοκράτες και τα δουλικά τους, ενοχλείται ΣΉΜΕΡΑ από την εθνικά υπερήφανη διαπραγμάτευση που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα.

Χωρίς επιχειρήματα, οι εκφραστές του χθες καταφεύγουν στις ύβρεις. Αυτό είναι το επίπεδό τους. Δεν είναι τυχαίο ποιο είναι το πρόθυμο προσωπικό που επιλέγει το μνημονιακό παρασιτικό σύστημα για να μεταδίδει τις απόψεις του.

Διαβάστε, με δική σας ευθύνη, τον ΕΜΕΤΟ του Θανάση Μαυρίδη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: