Bόμβες με επίδειξη απόλυτης ισχύος πρίν λίγες ώρες από τον Ελληνα πρωθυπουργό σε κλειστή συνάντηση με στενούς συνεργάτες του. Ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε απόλυτα αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια συμφωνία η οποία θα λειτουργήσει διαλυτικά για τα κόμματα της αντιπολίτευσης ενώ θα προκαλέσει τρόμο στους εσωκομματικούς αντιπάλους του και τα συστημικά ΜΜΕ. Ιδιαίτερα για τα τελευταία:
-Θα λιώσουμε όποιον τολμήσει να είναι απέναντί μας. Εχουμε στο τσεπάκι τουλάχιστο 2 τετραετίες. Τους ελέγχουμε απόλυτα καθώς είναι ανοιχτοί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια ενώ πολλοί μεγαλόσχημοι των ΜΜΕ (εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφοι), έχουν βγάλει εκατομμύρια αφορολόγητα στο εξωτερικό και τους κρατάμε στο χέρι. Οποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εχθρός μας. Εχουμε στο χέρι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλους τους τηλεαστέρες και πολλούς από τους πολιτικούς συντάκτες και τους εργοδότες τους. Σε λίγο θα μάς ικετεύουν για έλεος. Η Δικαιοσύνη μας θα είναι αμείλικτη απέναντί τους. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να αλλάξει όλο το σκηνικό υπέρ μας. Ηδη κάνουν ουρά για ραντεβού στο Μαξίμου έτοιμοι να παρα-δώσουν Γη και Υδωρ...
Ο πρωθυπουργός μιλούσε με πάθος και αποφασιστικότητα. Αποφασισμένος να καθαρίσει το τοπίο και να ελέγξει απόλυτα τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ. Aπόλυτος τιμωρός στον Ναό του Σολομώντος.
Πηγή