Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΜΠΑΡΜΠΑ ΨΥΧΑΡΗ , ΠΑΡΕ ΦΌΡΑ ΓΙΑ ΝΑ Κ&@%#$* ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ "ΜΕΖΕΑ"

ΔΟΛ εναντίον Ελλάδας. Άρχισε ο πόλεμος με το νταβατζήδικο.



 














 

 

 

 

 



Ο ΔΟΛ παίρνει στα χέρια του το Mega και ετοιμάζει την μεγάλη επίθεση. Θα
χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να ξαναθέσει την Ελλάδα υπό τον έλεγχο των βρώμικων συμφερόντων. Επειδή η μάχη είναι τελική, αυτά που θα ακολουθήσουν θα ειναι για γερά νεύρα.

Μονο τυχαία δεν ηταν και η παρέμβαση του αμερικανού πρεσβη για τον αγωγό, αφού οτιδήποτε υγιές στην Ελλάδα, πρόσωπα, επιχειρήσεις, εθνική πολιτική, θα χτυπηθούν ανελέητα.
Από την άλλη η κυβέρνηση ετοιμάζει ολικούς ελέγχους σε μετόχους και μεγαλοδημοσιογράφους που έχουν βγάλει εκατομμύρια στο εξωτερικό, ενώ ανοίγει και το θεμα των θαλασσοδανειων με πρωτο εκείνο της FBB που εξαφάνισε ο Σαμαράς. Μην ξεχνάμε όμως την διαχρονική δύναμη του ΔΟΛ. Η οργάνωση που συνεργάστηκε με τους ναζί, εξόντωσε τον γέρο της δημοκρατίας, συνεργάστηκε με την χούντα, οργάνωσε το πραξικόπημα στην Κύπρο, έφερε τον Σημίτη και γκρέμισε τον Καραμανλή για να φέρει το ΔΝΤ δεν ειναι εύκολος αντίπαλος.

Αντίθετα, όταν μια επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση , για πρωτη φορά στην ιστορία στέλνει την προκήρυξη της στα «ΝΕΑ», καταλαβαίνετε ότι μόνον έναν αντίπαλο μπορεί να έχει ο ΔΟΛ: Σύσσωμο τον Ελληνικό λαό και την δημοκρατία.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: