Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Ποντάρουν στην δραχμή για να σώσουν το φαύλο καθεστώς!

ΒΑΣΤΑ ΣΟΪΜΠΛΕ! Κραυγάζουν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες του καθεστώτος.
Οι κατοχικού δοσίλογοι και μαυραγορίτες που υπηρετούσαν την γερμανική κατοχή θησαυρίζοντας στο αίμα του λαού κραύγαζαν «Βάστα Ρόμμελ», βλέποντας ότι η «αλεπού της ερήμου» ήταν η μοναδική ελπίδα της Γερμανίας πριν την συντριβή.
Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα μόνον στις μαύρες εποχές προδοσίας και διχασμού είχαν ξανασυμβεί. Ο Σαμαράς να δίνει ρεσιτάλ μειοδοσίας κατά της χώρας του, διαδίδοντας ψεύδη για «σουξέ στόρι» όταν ο ίδιος παρέδωσε την χώρα σε χειρότερη κατάσταση και από τον Παπανδρέου! Από 1 εκ. Ανέργους, στους 1,310 εκ, από 155% το χρέος στο 180% και διαφθορά που θυμίζει εποχές Σημίτη, με όλα τα ΜΜ»Ε» της διαπλοκής στο πλευρό του. Οι λοχαγοί του να καλούν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες και να προαναγγέλει πτωχευσεις και capital control ανά εβδομάδα. Ο ανεκδιήγητος (και ακόμα ελευθερος) Βενιζέλος βαφτίζει «ευλογία» το PSI δίνοντας σήμα στο ΔΝΤ να είναι ανελέητο στο ασφαλιστικό! Οι δε νεοφασίστες του Ποταμιού αποδεικνύουν γιατί υπάρχουν κραυγάζοντας ευθέως «Γερούν γερά» και «Βάστα Σόιμπλε»! Ο στόχος; Να δυναμιτίζουν καθε προσέγγιση εώς ότου η κυβερνηση γονατίσει με μοναδική διέξοδο το GREXIT που θα ισοδυναμεί με εθνικη καταστροφή όπως στην Αργεντινή.
Από δίπλα σύσσωμη η διαπλοκή. Όλα τα πρωτοσέλιδα σήμερα προβλέπουν καταστροφή ή ταπείνωση. Και δίπλα, το παρακράτος των απατεώνων του Σαμαρά να διαβεβαιώνει ελεγχόμενους λειτουργούς οτι «σε λίγο γκρεμίζεται ο Τσίπρας», για να συνεχίσουν πτηνών δολιοφθορά. Η περιβόητη θεωρία της «αριστερής παρένθεσης»!
Αυτά βεβαιως τα είχαμε προβλέψει πολύ πριν τις εκλογές: Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!
Και σήμερα απλως επιβεβαιωνόμαστε. Για το ποιόν τους βέβαια και την προδοτική τους ύπαρξη.
Τα γεγονότα αυτά κάνουν επιτακτική την κάθαρση σε πολιτικό, επιχειρηματικό σύστημα και κρατικό μηχανισμό.

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ, Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΝΕΜΕΣΙ, ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου