Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Σε απόγνωση ο Ψυχάρης... από τον τζόγο πιάνεται!

Ο Σταύρος Ψυχάρης  
Ο Σταύρος Ψυχάρης
 
“ Με την κυβέρνηση Τσίπρα στην εξουσία τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά για τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα που υπερηφανεύονταν κατά το παρελθόν για το power game στο οποίο επιδίδονταν για να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις... ”

Γέφυρα στην αγορά του τζόγου και του στοιχήματος πραγματοποιεί ο Σταύρος Ψυχάρης μέσω του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Τα Νέα» σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη από αυτήν που έχει επιφυλάξει η διαφημιστική αγορά για την αλλοτινή «ναυαρχίδα» του ελληνικού Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρωτοσέλιδο «χτύπημά» της, η εφημερίδα, οι κυκλοφοριακές επιδόσεις της οποίας έχουν πάρει την κατιούσα (17.570 φύλλα κατά Μ.Ο. το 2015 έναντι 55.702 το 2009 – Πηγή: Πρακτορείο διανομής Ευρώπη), επιχειρεί να... διεισδύσει στη μοναδική αγορά που εξακολουθεί, να προσφέρει ένα πεδίο απορρόφησης διαφημιστικών εσόδων: τον Τζόγο...

Δυστυχώς για τον ΔΟΛ και τον κ. Ψυχάρη έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η περίοδος κατά την οποία αλίευσε με αριστοτεχνικό τρόπο με ταχυδακτυλουργικά κόλπα τις χορηγίες – «μαμούθ» από τον πάλαι κρατικό ΟΠΑΠ, ύψους 800.000 ευρώ, προκειμένου να... διαφημίζεται σε «λευκώματα» και σε στημένα αφιερώματα του Οργανισμού επί προηγούμενων διοικήσεων και μετοχικής σύνθεσης.

Όπως ανεπιστρεπτί έχει περάσει και η περίοδος που ο ΔΟΛ κυριαρχούσε σε όλο το διαφημιστικό στερέωμα με τον σφικτό του εναγκαλισμό με τους φορείς του Δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου φορέα.

Με την κυβέρνηση Τσίπρα στην εξουσία τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά για τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα που υπερηφανεύονταν κατά το παρελθόν για το power game στο οποίο επιδίδονταν για να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις...

Η αναίσχυντη και μεθοδευμένη προπαγάνδα – μέσω και των «Νέων» - περί αριστερής στροφής που προσπάθησε να «πλασάρει» ο Ψυχάρης δεν έπεισε ούτε εκείνους που έγραφαν στο «συγκρότημα» τα φιλοκυβερνητικά ρεπορτάζ...

Οπότε και ένα ευρώ αν δοθεί προς το «μαγαζί» που έκανε τα αδύνατα - δυνατά για να διατηρηθεί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στην εξουσία και τώρα τραβάει επιδεικτικά το χαλί κάτω από τα πόδια του Τσίπρα, θα συνιστά σκάνδαλο μεγατόνων.

Το γνωρίζει, το έχει χωνέψει καλά αυτό ο Ψυχάρης, το έχει λάβει το μήνυμα γι' αυτό και δεν πρόκειται να δει ο ΔΟΛ άσπρη μέρα, παρά μόνο αν αποφασίσει να βάλει το χέρι στη δική του τσέπη και όχι να τείνει το μακρύ του χέρι στα κρατικά ταμεία.

Έρχεται, άλλωστε, η περίοδος που είτε το θέλει, είτε όχι θα πρέπει να το πράξει. Διαφορετικά... Mega τέλος!

Ο κυρ-Σταύρος, λοιπόν, «θυμήθηκε» το στοίχημα και το ένθετο για την εφημερίδα «Τα Νέα», σε λίγο θα... θυμηθεί ειδικές εκδόσεις για το καζίνο, το πόκερ και γενικά θα δούμε πολλά και διάφορα, αφού και η κάνουλα με τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών κλείνει οριστικά και αμετάκλητα. Εν αναμονή και των δικαστικών παρεμβάσεων και των στοιχείων που περιμένουμε από τις τράπεζες...

Τι απομένει; Να μάθουμε και το όφελος, βεβαίως - βεβαίως, για τον ΔΟΛ.

Θα το μάθουμε και θα επανέλθουμε...

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: