Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Χατζηνικολάου: Ο Βαρουφάκης «τρολάρει» την άλλη πλευρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Γιάννη Βαρουφάκη
Ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Γιάννη Βαρουφάκη


“ 
Το σχόλιο του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star για τις μελετημένες δηλώσεις - παρεμβάσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών ”
Για μελετημένες παρεμβάσεις του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη σαν αντίβαρο για όσα λέει μερίδα του διεθνούς Τύπου, αλλά και κάποιοι που κάνουν δηλώσεις πίεσης προς την ελληνική πλευρά, την ώρα που η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη, έκανε λόγο ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star. 

«Η γνώμη μου είναι ότι αυτό γίνεται μελετημένα. Η γνώμη μου είναι δηλαδή, ότι παρά τα όσα λένε και πιστεύουν ορισμένα ξένα ΜΜΕ, ο Γιάννης Βαρουφάκης μελετά αυτές τις παρεμβάσεις, και τις κάνειςσε κρίσιμες στιγμές της διαπραγμάτευσης. Είναι ένας τρόπος να ‘τρολάρει’, για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα του Διαδικτύου, την άλλη πλευρά», για να προσθέσει ότι «όπως εκείνοι κάνουν δηλώσεις με τις οποίες ασκούν πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση έτσι και ο Βαρουφάκης επιλέγει σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές να κάνει κάποιες δηλώσεις με τις οποίες ασκεί αντίστροφη πίεση προς τους δανειστές». 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υπογράμμισε ότι «είμαστε στην τελική φάση της διαπραγμάτευσης και θέλω να θυμίσω ότι πολύ συχνά ισχύει αυτό, δηλαδή το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ανατείλει ο ήλιος». Παράλληλα, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι έχει να ρωτήσει πολλά πράγματα τον υπουργό Οικονομικών στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει «στον ενικό» την προσεχή Δευτέρα, 18 Μαΐου.

Δείτε το video από το enikos.gr: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: