Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

Το Bloomberg προβλέπει Ελληνικό θρίαμβο στην διαπραγμάτευση, αλλά εδώ σου δείχνουν την Ζωή στα λουλουδάδικα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΡΟΪΚΑΣ...
Το Bloomberg προβλέπει Ελληνικό θρίαμβο στην διαπραγμάτευση, αλλά εδώ σου δείχνουν την Ζωή στα λουλουδάδικα!

«η τελική συμφωνία μπορεί να περιλαμβάνει μόλις το ένα-τρίτο των δεσμεύσεων που είχαν αναλάβει προηγούμενες Ελληνικές Κυβερνήσεις»!!! Η κ. Μέρκελ, σύμφωνα με το Bloomberg, διεξάγει συναντήσεις με μικρές ομάδες κοινοβουλευτικών του κόμματός της στην Καγκελαρία, για να τους πείσει να παραμερίσουν τις αμφιβολίες τους και να εγκρίνουν την παροχή νέων πόρων, που θα αποτρέψουν μία Ελληνική χρεοκοπία. Ο γεωπολιτικός παράγοντας παίζει κρίσιμο ρόλο στο σκεπτικό της: θεωρεί ότι, η εγκατάλειψη της Ελλάδας, θα αποτελούσε ένα σημαντικό πλήγμα για την ενότητα και τη διεθνή επιρροή της Ευρώπης.
Το δημόσιευμα μάλιστα επικαλείται τον Υφυπουργό Οικονομικών και εκπρόσωπο της Γερμανίας στο Euroworking Group Τόμας Στέφεν, ο οποίος διερωτάται:
“Πρέπει όντως να λέμε λεπτομερώς στους Έλληνες, τι δαπάνες επιτρέπεται να κάνουν και από που να αντλούν έσοδα; Εγώ λέω “όχι”. Το γενικό πλαίσιο είναι που πρέπει να είναι σαφές”.
Ανώνυμος Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος δηλώνει στο πρακτορείο ότι, η τελική συμφωνία μπορεί να περιλαμβάνει μόλις το ένα-τρίτο των δεσμεύσεων που είχαν αναλάβει προηγούμενες Ελληνικές Κυβερνήσεις.
olympiada

Δημοσίευση σχολίου