Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

«Κόβουν» τον Πρετεντέρη λόγω ανύπαρκτης τηλεθέασης

Ο Γιάννης Πρετεντέρης
Ο Γιάννης Πρετεντέρης


“ Το εκρηκτικό μείγμα που περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν φέρνει τον Γιάννη Πρετεντέρη κοντά στο μεγάλο τηλεοπτικό φινάλε ”
Στο Mega, που τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, σκέφτονται σοβαρά να «κόψουν» από την επόμενη σεζόν την εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη επειδή δεν τη βλέπει κανείς.

Βεβαίως η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη είναι εδώ και πολλά χρόνια… πάτος στην τηλεθέαση, πέρα από κάποιες εξαιρέσεις της, αλλά το Mega δεν είχε διανοηθεί μέχρι σήμερα να υπάρξει δίχως τον Πρετεντέρη του. Οι εποχές όμως αλλάζουν και οι Πρετεντέρηδες -όπως όλοι μας σε αυτή τη ζωή- έχουν ημερομηνία λήξεως.

Η χαμηλή τηλεθέαση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έχει προσλάβει στοιχεία «τοξικότητας», καθώς αποτελεί κόκκινο πανί για την κυβέρνηση αλλά και για μεγάλο μέρος της κοινωνίας, ενώ προεκλογικά εκτιμάται ότι ταυτίστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα, που περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν φέρνει τον Γιάννη Πρετεντέρη κοντά στο μεγάλο τηλεοπτικό φινάλε.

Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα υπάρχει Mega μέχρι και την επόμενη σεζόν…

ΠΗΓΗ: tribune.gr
Δημοσίευση σχολίου