Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

BINTEO από κρυφή κάμερα ΚΑΙΕΙ τέσσερις υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Novartis

Novartis

Novartis
ΒΙΝΤΕΟ από κρυφή κάμερα καίει υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
Ο ήχος και τα πλάνα από το εσωτερικό κύκλωμα στα γραφεία της Novartis στην Ελλάδα φαίνεται ότι “καίνε” τέσσερα πολιτικά πρόσωπα. Την ίδια ώρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση στελέχους της εταιρείας που επιχείρησε να αυτοκτονήσει πριν λίγες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Για σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και εκείνο της Siemens κάνουν λόγο κάποιοι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” το οπτικοακουστικό υλικό από το εσωτερικό κύκλωμα της εταιρείας στην Ελλάδα “προκαλεί δέος” καθώς όπως αναφέρεται ακούγονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της εταιρείας, να πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ακούγονται ανατριχιαστικές διαβεβαιώσεις πρώην στελέχους της Novartis για πιέσεις σε πρώην υπουργούς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους ενώ άλλο ανώτατο στέλεχος εμφανίζεται να “ασχολείται προσωπικά” με την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας.
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως το FBI είναι σε γνώση του περιεχομένου του video, γνωρίζουν ότι ακούγονται ονόματα τεσσάρων πρώην υπουργών μεγάλου βεληνεκούς τους οποίους το μεγαλοστέλεχος της Novartis επικαλείται λέγοντας πως θα παρέμβουν προκειμένου να μην προχωρήσει η δικαστική έρευνα για την εταιρεία.
Η έρευνα για αθέμιτες μεθόδους με μίζες για την προώθηση των προϊόντων της Novartis βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά και την έφοδο των ελληνικών αρχών στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: