Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ

img_3006


img_3007img_3009

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ»!


Η μάστιγα της Ομογένειας αλλά και του Ελληνισμού γενικότερα είναι οι απατεώνες – νταραβεριτζήδες που ανεμίζοντας σημαίες και καπηλευόμενοι την πατρίδα, όχι μόνον παρασύρουν τους αφελείς αλλά γεμίζουν βαλίτσες με χρήμα, προϊόν εθνικής μειοδοσίας. Για να το πούμε ευγενικά.

Ενδεικτικό το παραλήρημα αθλιότητας του εκδότη της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» κατά της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Παππά στην Ουάσιγκτον παραμονές της ορκωμοσίας Τραμπ. Φυσικά, ένα ρεπορτάζ μπορεί πάντα να εμπεριέχει λάθη, σκληρή κριτική, ακόμα και μεροληψία.

Όταν όμως ο συντάκτης συκοφαντεί βάναυσα πρόσωπα και αλλοιώνει καταστάσεις ζημιώνοντας μάλιστα το έθνος, τότε δεν μιλάμε για «ρεπορτάζ» αλλά για κακουργηματική απάτη όχι εις βάρος του Καμμένου, αλλά των εθνικών συμφερόντων.

Ο άθλιος συντάκτης λοιπόν, όχι μόνον δεν επιχείρηση ιδέα για τις συναντήσεις των δύο Ελλήνων αξιωματούχων και το περιεχόμενο τους, αλλά αγνοούσε και τον τρόπο με τον οποίον βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον όταν το Μητσοτακέικο ως θυγατρική της Κλίντον και του Σόρος δεν έλαβε καμμία πρόσκληση παρά το ότι προσέφερε Γη και Ύδωρ.

Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν δεν προσκλήθηκε από καμμία προξενική ή διπλωματική αρχή ούτε φυσικά «αυτοπροσκλήθηκε». Ήταν απαίτηση δύο στενών συνεργατών του Τραμπ να παρευρεθεί και να ακολουθήσει μάλιστα συνάντηση με τον έναν εξ’ αυτών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, σε συνέχεια επικοινωνιών που είχαν οι δύο άνδρες από την στιγμή που ο δεύτερος ανέλαβε καίριο πόστο στη νέα διοίκηση. Φυσικά και οι επαφές του Πάνου Καμμένου με τον Rience Priebus ήταν εξαιρετικά επωφελείς για τα Εθνικά συμφέροντα, σε αντίθεση με ότι υποστήριζε ο απατεωνίσκος παπαγάλος της διεφθαρμένης Κλίντον.

Ουδέποτε μεσολάβησε οποιαδήποτε προξενική αρχή ή πρεσβεία την όλη διαδικασία. Αντίθετα, ακόμα και η πρεσβεία ενημερώθηκε όταν όλα είχαν οργανωθεί και μόνο για το τυπικό μέρος.

Όσον αφορά τον Νίκο Παππά, η επαφή για το ταξίδι είχε γίνει απ’ ευθείας με τιο επιτελείο Τραμπ, στις αρχές Δεκεμβρίου και κλείδωσε εντός του Μεγάρου Μαξίμου, παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο φερόμενος ως ρεπόρτερ – χουντόφτυσμα φυσικά, αγνοεί όλα τα ανωτέρω, αφού ένα Τζούκ Μποξ δεν μπορεί να κάνει έρευνα. Κάθεται και τραγουδά ανάλογα το κέρμα.

Εννοείται πως ούτε η απαξίωση έγινε «τσάμπα». Ο Αντεθνικός Κήρυκας υποστήριξε σθεναρά και με κάθε τρόπο την διεφθαρμένη Κλίντον η οποία είναι υπεύθυνη για πολλά από τα δεινά του Ελληνισμού. Όπως και για το ότι ο γαμπρός της, θησαύρισε «παίζοντας» στην χρεοκοπία της Ελλάδας, παρότι η ίδια αποτελούσε τον μόνο ξένο αξιωματούχο που στήριζε τον Παπανδρέου και είχε συνεχή επικοινωνία. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ», που γέμισε τσέπες με δισεκατομμύρια.

Τέτοια «εθνική» δράση. Φυσικά ο Αντεθνικός Κήρυκας δεν λησμονεί να υμνεί την εθνοκτόνο δικτατορία, που σχεδίασε και εκτέλεσε το ολοκαύτωμα της Κύπρου. Με μεθοδικότητα απατεώνα. Την ίδια μεθοδικότητα που επέδειξε ο Αντεθνικός Κήρυκας πλαστογραφώντας μια εξαιρετικά ευαίσθητη στιγμή για τον Ελληνισμό.

Περιττεύει να πούμε ότι και οι ισχυρισμοί του νταραβεριτζή μειοδότη για το περιεχόμενο της συνομιλίας με τον Πάνο Καμμένο είναι ορθοί. Αν πρόκειται να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη δεν θα είναι για συκοφαντική δυσφήμιση αλλά για τις βαλίτσες που πηγαινόφερνε γνωστός «μαντηλάκιας» ομογενής. Που εδώ και χρόνια βοηθά την Κλίντον να αυγατίζει την περιουσία της, στην υγειά των εύπιστων.

Αυτά για τώρα.

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 22, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: