Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Καταγγελίες ΣΟΚ του Σταύρου Θεοδωράκη για τη Φώφη Γεννηματά


Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης
Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης

Φοβερές καταγγελίες από τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ευθείες βολές κατά της Φώφης Γεννηματά για «κλοπή εδρών», αλλά και για αποστασίες, από το Ποτάμι μετά την ανακοίνωση ότι ο Ιλχάν Αχμέτ, που ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα θα συνεργαστεί με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Ο βουλευτής Ροδόπης ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια συναντήθηκε με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στη συνάντησή τους επισημοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους.
Στη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη -πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες- τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό. Ένας βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ».
Το Ποτάμι σημειώνει ότι ο Αχμέτ Ιλχάν δεν είχε «καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε».
Και καταλήγει:
«Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή. Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων. Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και -φευ- της εξουσίας».
Η αποχώρηση του Αχμέτ Ιλχάν δεν είναι η πρώτη από το Ποτάμι, είχε προηγηθεί αυτή της Κατερίνας Μάρκου, που επίσης ανεξαρτητοποιήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν επαφές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόσο με την Κατερίνα Μάρκου όσο και με τον Γιώργο Καρρά, που έχει αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: