Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η εταιρεία της συζύγου Στουρνάρα «φρόντιζε» και την Novartis

Ο Γιάννης Στουρνάρας με τη σύζυγό του
Ο Γιάννης Στουρνάρας με τη σύζυγό του

Σε μία φοβερή αποκάλυψη προχωρά το olympia.gr, ενώ οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της Novartis είναι συγκλονιστικές.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, η εταιρεία της συζύγου του κυρίου Στουρνάρα, η περιβόητη Mindworks Solutions, «φρόντιζε» με το αζημίωτο την αμαρτωλή NOVARTIS!
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται την ώρα που η υπόθεση της αμαρτωλής εταιρείας που φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο αρκετών δις Ευρώ, απασχολεί πλέον την Ελληνική δικαιοσύνη. Έρχεται όμως και λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη εμπλοκής της ίδιας εταιρείας και με το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου αναμένονται κακουργηματικές διώξεις.
Επειδή λοιπόν η ίδια η σύζυγός του κύριου Στουρνάρα είχε δηλώσει μετά την πρόσφατη έρευνα των αρχών στην εταιρεία της, ότι στόχος δεν είναι ίδια αλλά ο σύζυγος της Γιάννης Στουρνάρας, ρωτούμε το εξής απλό:
Πως είναι δυνατόν ο τέως υπουργός οικονομικών και νυν διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος κύριος Γιάννης Στουρνάρας, την ώρα που άφηνε απλήρωτους χιλιάδες προμηθευτές του Δημοσίου, να επιτρέπει να γίνεται το πάρτι εκατομμυρίων στο ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και το πανηγύρι με την NOVARTIS; Που σύμφωνα με πληροφορίες περιελάμβανε και την εκταμίευση κολοσσιαίων ποσών για διαβητικό φάρμακο δεκαπλάσιας αξίας από το αντίστοιχο;
Πως εταιρείες που συνεργαζόταν η σύζυγός του κύριου Στουρνάρα ποτέ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα παροχής ρευστότητας από το Δημόσιο; Για να μην θυμηθούμε βεβαίως και την έρευνα του ΣΔΟΕ στο ΚΕΕΛΠΝΟ η οποία ακόμα αγνοείται. Και αφορούσε φυσικά την περίοδο που η κυρία Νικολοπούλου έπαιρνε τις συμβάσεις – μαμούθ που σήμερα διερευνώνται από την δικαιοσύνη;
Ως πότε θα δουλευόμαστε σε αυτή την χώρα;
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: