Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κέρδισε την ημέρα που ήθελε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου

Τα πολιτικά καραγκιοζιλίκια των πολιτικών αρχηγών που έμπλεξαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τελικά θα λάβει τέλος αύριο το μεσημέρι στις 2 όπου θα ορκιστεί ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Λουκάς Παπαδήμος...


Ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε και σήμερα να παραμείνει στην «καρέκλα» του Πρωθυπουργού αφού δεν παραιτήθηκε και έτσι αύριο, με βάση το καταστατικό του κόμματος του ΠαΣοΚ παραμένει αρχηγός αφού ανανεώνεται αυτοδικαίως η θητεία του.

Ο κ. Παπανδρέου απέδειξε ότι στις ύστατες αυτές προσπάθειες για να μην χρεοκοπήσει η χώρα και απέναντι στις θυσίες του Ελληνικού λαού, τον ένοιαζε μόνο η «καρέκλα» του αρχηγού του ΠαΣοΚ και η δυνατότητα που θα έχει να δώσει το  «δαχτυλίδι» της διαδοχής στο πρόσωπο που θα επιλέξει στο μέλλον.

Μια ολόκληρη εβδομάδα διεργασιών εξαιτίας των προσωπικών σχεδίων του κ. Παπανδρέου για να επιλεγεί ο νέος πρωθυπουργός, οδήγησαν τα σχέδια αυτά, σε επιπλέον καταρράκωση της αξιοπιστίας της χώρας, σε επιπλέον οικονομικά προβλήματα που θα τα βρει μπροστά της η χώρα και η νέα κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: