Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ-100.000 Σύριοι-Ιρανοί-Ρώσοι Τσετσένοι εναντίον των ΤΕΡΑΤΩΝ.



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ-100.000 Σύριοι-Ιρανοί-Ρώσοι Τσετσένοι εναντίον των ΤΕΡΑΤΩΝ. Ξεκίνησε η μεγάλη χερσαία επιχείρηση εκκαθάρισης ισλαμιστών στην Συρία με τον συριακό Στρατό, Χεζμπολάχ, Εθνικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας μαζί με ρωσικά ελικόπτερα Mi-24 και Su-24/25/34 να τους σφυροκοπούν ενώ ένα νέο Σώμα Στρατού ειδικών δυνάμεων που αριθμεί 100.000 άντρες θα κυνηγήσει τους ισλαμιστές με πληροφορίες να φέρουν πως πρόκειται για Τσετσένους-Ρώσους-Ιρανούς ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και το "Τάγμα του θανάτου"!

Μπορεί ο Β.Πούτιν να διέψευσε σήμερα την αποστολή χερσαίων στρατευμάτων στην Συρία αλλά έκπληξη προκαλεί η δημιουργία ενός σώματος 100.000 αντρών των ειδικών δυνάμεων σε χρόνο-ρεκόρ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μόσχα οι στρατιωτικές αυτές επιχειρήσεις είχαν σχεδιαστεί ένα χρόνο πριν και έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα κονδύλια! Συνεπώς, βλέπουμε ένα μακρoχρόνιο στρατηγικό σχεδιασμό από τη Μόσχα...

Ταυτόχρονα απελευθερώθηκαν πέντε πόλεις στην Χάμα ενώ πέθανε και ένας διοικητής του FSA.

Οι χερσαίες δυνάμεις επιχειρούν στην πόλη Al-Sirmaniyah μετά την επιτυχημένη επιχείρηση σε Fawru και Al-Bahsa στη Χάμα ενώ Mi-24 σφυροκοπούν τις θέσεις των ισλαμιστών Ansar Al-Sham, Harakat Ahrar Al-Sham, Jabhat Al-Nusra”.

"Ο σχηματισμός του Τέταρτου Σώματος Στρατού θα επιχειρήσει βαθιά διείσδυση στις βόρειες περιοχές και θα κατατρέψει τις τρομοκρατικές ομάδες" είπε ο Issa al-Zaher στο FNA.

Οι ειδικές αυτές μονάδες είναι έμπειρες σε μάχες με περίεργες κλιματικές αλλαγές και προσαρμόζονται σε διάφορες στρατηγικές μάχης.

Το νέο αυτό Σώμα Στρατού του συριακού Στρατού έχει 60.000-100.000 άντρες διαφορετικών ειδικοτήτων οι οποίοι έιναι πανέτοιμοι για μαζική αντεπίθεση στις βόρειες περιοχές.

"Οι αιφνιδιαστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις θα είναι αποφασιστικής σημασίας και θα ξεκινήσουν σύντομα σε Ιντλίμ, Χαλέπι, και Jisr al-Shughour" όπως ενημέρωσε ο Ali Maqsoud τοFNA.

Ο Στρατός θα εξουδετερώσει τα κονβόι ανεφοδιασμού των ισλαμιστών που κινούνται από Δαμασκό προς Χομς και από εκεί σε Λαττάκεια, Ιντλίμπ και Χάμα.

Ταυτόχρονα, ο συριακός Στρατός έχει ελευθερώσει πέντε πόλεις σε Χάμα με την υποστήριξη Su-24/25/34 είπε ο διοικητής της επιχείρησης.

"Η προέλαση του συριακού Στρατού ξεκίνησε μετά τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές. Δεκάδες τρομοκράτες σκοτώθηκαν και άλλοι διέφυγαν" είπε ο Συνταγματάρχης Ibrahim S. στο RIA Novosti.

Αυτή τη στιγμή συριακές και ρωσικές δυνάμεις αγγίζουν τα σύνορα με την Ιντλίμπ όπου θα δοθούν πολύ σκληρές μάχες με τους ισλαμιστές.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηγέτης των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίρoφ, είχε ζητήσει από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να τον στείλει στην Συρία λέγοντας πως οι χερσαίες δυνάμεις των Τσετσένων θα εξαφανίσουν από τον χάρτη τους τρομοκράτες του ISIS.

"Οι τρομοκράτες δεν γνωρίζουν πως είναι ένας πραγματικός πόλεμος επειδή έχουν δει μόνο αεροπορικές επιδρομές. Δεν έχουν εμπειρία πραγματικής στρατιωτικής δράσης" είπε ο Ρ.Καντίροφ.

"Αν γίνει δεκτό το αίτημα μας, θα είναι μια γιορτή για εμάς. Αλλά η απόφαση ανήκει στον Αρχιστράτηγο..."

"Ως μουσουλμάνος, ως Τσετσένος και ως πατριώτης της Ρωσίας, έχω δηλώσει από το 1999 όταν η δημοκρατία μας κατελήφθη από αυτούς τους διαβόλους , δώσαμε όρκο στο Κοράνι ότι σε όλη μας τη ζωή θα τους πολεμούμε όπου και αν βρίσκονται. Δεν το λέω απλά αυτό, ζητώ να μας επιτραπεί να πάμε και να λάβουμε μέρος στις ειδικές επιχειρήσεις" είπε ο Καντίροφ. πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: