Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΣΤ' ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ... Θερμό επεισόδιο στην ΝΔ


Σφοδρή επίθεση Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ - Τι του απαντά ο γενικός διευθυντής
Άνω κάτω η ΝΔ μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης... εισέβαλε στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η ΚΕΦΕ και επιτέθηκε οξύτατα στα μέλη του οργάνου.

«Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, για να προσθέσει: «Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία με τις προδιαγραφές της διαδικασίας τώρα και να προκηρυχθεί άμεσα ο διεθνής διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει για τις εκλογές».

«Θέλω όμως να δηλώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου, που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό» δήλωσε ο γενικός διεύθυντής της ΝΔ Κ. Τζιμάρας που πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση κατά του Β.Μεϊμαράκη για υπογραμμίσει ότι "προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου".

Με αυτό το επεισόδιο ουσιαστικά εγκαινιάζεται ο εσωκομματικός εμφύλιος 40 ημερών για την εκλογή προέδρου του κόμματος ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλα δείχνουν ότι η ιδέα για διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες. Σημειωτέον ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, φεύγοντας, απέσυρε και τον εκπρόσωπό του, Θόδωρο Αμπατζόγλου από την συνεδρίαση. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή διέκοψε, εν μέσω βαρέως κλίματος, την συνεδρίαση και αναμένονται ανακοινώσεις το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: