Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

«Προκαλούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού»

ΝΔ LOGO


«Αραγε, ο κ. Μεϊμαράκης με τις σημερινές δηλώσεις του για το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο, είναι βέβαιος ότι εκτός από τον εαυτό του, εκφράζει επίσης και τους ανταγωνιστές του για την αρχηγία ή το σύνολο της Νέας Δημοκρατίας;», διερωτάται σε σχόλιό της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τον χαρακτηρισμό του πολυνομοσχεδίου ως «υφεσιακού και φοροληστρικού» από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισημαίνει η κ. Χρυσοβελώνη, «άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ.» και τους καλεί «να συνεννοηθούν πρώτα μεταξύ τους».

Συνεχίζοντας, χαρακτηρίζει «προκλητικό για τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού» το ότι «ο κάθε επίδοξος διεκδικητής της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη δική του άποψη δίνοντας ταυτόχρονα την εντύπωση ότι λειτουργεί για λογαριασμό του συνόλου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Εκτός και αν ο στόχος του κ. Μεϊμαράκη είναι λίγα παραπάνω “ψίχουλα” δημοσιότητας, μην τυχόν και πείσει τους εσωκομματικούς αντιπάλους του. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε ψυχραιμία», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Cassandra

Δεν υπάρχουν σχόλια: