Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Συνωστίζονται τα παλληκάρια του Σαμαρά στην ποδιά του Τζιτζικώστα

01


Ο Τζιτζικώστας είναι το πραγματικό πρόσωπο της λαϊκής δεξιάς στην Ελλάδα…φιλοβασιλικοί,χουντικοί,πατριδοκάπηλοι.

Οι χρυσαυγίτες έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν τον δικό τους σοβαρό χρυσαυγίτη για πρόεδρο στη ΝΔ.
Ο Φαήλος και ο Μπαλτάκος έχουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στα πράγματα της ΝΔ.
Ο Άδωνις και ο Βορίδης θα παραμείνουν πρωτοκλασάτοι.
Ο Σαμαράς θα ηγείται της κοινοβουλευτικής ομάδας με κάποιον δικό του επικεφαλής της.
Η ΝΔ θα μεταλλαχθεί πλήρως σε σοβαρή Χρυσή Αυγή…αυτό που ξεκίνησε ο Σαμαράς.
Αν έχουν μείνει σε αυτό το κόμμα κεντροδεξιοί θα προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος αν βγει ο Τζιτζικώστας.

Της Άντας Ψαρρά 
Συνωστίζονται τα παλληκάρια του Αντώνη Σαμαρά στην ποδιά του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Όλο το Σαββατοκύριακο τα έντυπα, τα ιστολόγια και ο τοπικός δεξιός φιλοσαμαρικός τύπος (από τη Μεσσηνία μέχρι την Θεσσαλονίκη) εξαίρουν τα «σταράτα» λόγια του περιφερειάρχη.
Με προμετωπίδα φυσικά τη Μακεδονία και το όνομα της Φύρομ, ξεχνώντας βέβαια ότι είχε γίνει αποδεκτός γεωγραφικός προσδιορισμός, που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» πολύ πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κόλλησε στην άρνηση της ΠΓΔΜ να τον αποδεχτεί για όλες τις διακρατικές σχέσεις της.
Από τον Λαζαρίδη μέχρι το Κρανιδιώτη (που συναντήθηκαν ξανά όπως φαίνεται στο πρόσωπο του νέου υποψήφιου αρχηγού) όλοι στηρίζουν τον «άφθαρτο» περιφερειάρχη.
Ήθελε δεν ήθελε (και μάλλον ήθελε λόγω και του οικογενειακού του φιλοβασιλικού δέντρου) ο Απόστολος Τζιτζηκώστας πήρε το χρίσμα της σκληρής δεξιάς και της ακροδεξιάς, αφού είναι βέβαιο ότι και ο Γεωργιάδης αυτόν θα στηρίξει τελικά.
Ο Παπαμιμίκος αφού άστραψε και βρόντηξε όταν ο περιφερειάρχης έγινε αντάρτης για να εκλεγεί στην περιφέρεια τώρα έγινε το πρωτοπαλλήκαρο του συγκεκριμένου υποψηφίου.
Ακούγεται δε ότι τα λίγα ευρώ που θα χρειαστεί να πληρώσουν οι ψηφοφόροι θα φέρουν στην κάλπη πολλούς πολίτες που έριξαν στις εκλογές τη ψήφο της ντροπής ή απλά απείχαν.
Το παραδοσιακό δίδυμο της Ν.Δ. θα χρειαστεί μεγάλη κινητοποίηση για να κρατήσει τους ψηφοφόρους και μέχρι στιγμής ο διαγωνισμός του ποιος θα φανεί περισσότερο αντιμνημονιακός από τον άλλο πέρα από την απορία που προξενεί στα αδελφά τους ευρωπαϊκά κόμματα μάλλον δεν τους πολυβγαίνει ως αξιόπιστη πολιτική πρόταση.
Θεωρείται δε βέβαιο ότι και οι 4 υποψήφιοι πρόκειται να συναντηθούν οσονούπω και στα αγροτικά μπλόκα. Θα δούμε βέβαια και ποιοι από τους 4 θα ανέβουν προσεχώς και στα τρακτέρ! fantoma

Δεν υπάρχουν σχόλια: