Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Σκληρά μηνύματα από το Μέγαρο Μαξίμου στους καναλάρχες της διαπλοκής

Το Μέγαρο Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου

“ Έντρομοι οι καναλάρχες της διαπλοκής ”
Με non parer το Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των τηλεοπτικών σταθμών που βρίσκονται στα χέρια της χρεοκοπημένης διαπλοκής, για τον τρόπο με τον οποίο διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα γύρω από την πολιτική της κυβέρνησης.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού σχολίασαν τα δελτία ειδήσεων αποδίδοντας την επικοινωνιακή επιθετικότητά τους στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, που συζητείται ήδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Σεισμοί, Λιμοί, Καταποντισμοί, Φοροκαταιγίδες, Αρμαγεδώνες και ψύχραιμα ρεπορτάζ για το επικείμενο Τέλος του Κόσμου, αποτέλεσαν σήμερα το κυβερνητικό ρεπορτάζ των απογευματινών δελτίων των περισσότερων ιδιωτικών σταθμών» αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι καταλήγοντας «είναι προφανές ότι το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες εξωθεί κάποιους σε ολοκληρωτική απώλεια ψυχραιμίας».

Είναι προφανές ότι οι καναλάρχες της διαπλοκής, που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό είναι έντρομοι. Και είναι ακόμη πιο έντρομοι από τη στιγμή που καταλαβαίνουν ότι αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση Τσίπρα δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Στα media θα μπει τάξη. Πάει και τελείωσε. Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: