Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η διαπλοκή και η διαφθορά κάνουν παρέλαση στους ανακριτές - Ποιοι κινδυνεύουν με φυλάκιση

Καληνύχτα διαπλοκή 
 
  Καληνύχτα διαπλοκή
 
“ Ολόκληρο το κατεστημένο αντιμέτωπο με σωρεία κακουργημάτων - Κινδυνεύουν να βρεθούν στον Κορυδαλλό οι προμηθευτές του δημοσίου, οι εθνικοί εργολάβοι, οι έμποροι όπλων, εκδότες, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφοι και αεριτζήδες, που έστηναν τις δουλειές με τους κλέφτες πολιτικούς  ”

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ απόλυτης κατάρρευσης παρουσιάζει το σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς, ενώ οι μεγαλόσχημοι παράγοντες που για δεκαετίες κυριαρχούσαν στις προμήθειες του δημοσίου, τα μεγάλα έργα, τα εξοπλιστικά και μονοπωλούσαν την ενημέρωση με τις παράνομες συχνότητές τους, βρίσκονται σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας αντιμέτωποι με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες.

Ο πάταγος που προκαλεί η κατάρρευση του συστήματος των νταβατζήδων της διαπλοκής και της διαφθοράς αποκαλύπτει τον κρατικοδίαιτο και αεριτζήδικο χαρακτήρα των επιχειρήσεων που είχαν στήσει οι λεγόμενοι βαρόνοι εκβιάζοντας και χειραγωγώντας πολιτικούς και κόμματα.

Οι επιχειρήσεις των νταβατζήδων της διαπλοκής αποδείχτηκαν κρατικοδίαιτα «ριχτάδικα» τα οποία λήστευαν τις προμήθειες, τα δημόσια έργα, τις συμβάσεις των εξοπλιστικών και τα δισεκατομμύρια της ελεγχόμενης από το κράτος διαφημιστικής δαπάνης.

Καμιά από τις επιχειρήσεις της διαπλοκής δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της μετά την πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας τόλμησε να κόψει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στους νταβατζήδες και τον κρατικό κορβανά. Τα πολυδιαφημισμένα μεγαθήρια στον κατασκευαστικό, εκδοτικό και εξοπλιστικό κλάδο αποδείχτηκαν χρεοκοπημένες επιχειρήσεις, φορτωμένες με δισεκατομμύρια τοξικών δανείων τα οποία επωμίσθηκαν οι τράπεζες και ο ελληνικός λαός και κατέρρευσαν παταγωδώς. Οι μεγαλόσχημοι νταβατζήδες ήταν μια εγκληματική συμμορία της συμφοράς, αφού εξαφάνισαν όλα τα κεφάλαια που λήστεψαν από το κράτος και τις τράπεζες με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις τους να εμφανίζονται σαν κουφάρια, που δείχνουν την απόλυτη παρακμή ενός συστήματος. Οι ίδιοι οι μεγαλόσχημοι παράγοντες που είχαν στήσει το καρτέλ της διαπλοκής είναι ανοιχτοί από παντού. Σε λίγο θα αρχίσει η μεγάλη παρέλαση από τα ανακριτικά γραφεία και οι περισσότεροι βαρόνοι της διαπλοκής θα πάρουν το δρόμο για τον Κορυδαλλό, προκειμένου να συναντήσουν τον εθνικό προμηθευτή Θωμά Λιακουνάκο και τον Κωνσταντίνο Δαφέρμο. Η προφυλάκιση των δύο νονών των εξοπλιστικών προγραμμάτων είναι η αρχή του τέλους για τη μαφία της διαπλοκής. Γιατί στα χέρια της Δικαιοσύνης βρίσκονται οι καυτοί φάκελοι με τις υποθέσεις που εμπλέκεται ολόκληρο το εγχώριο κατεστημένο.

Όταν ανοίξει ο φάκελος με τις υπερτιμολογήσεις στα Ολυμπιακά έργα τα οποία επίτηδες καθυστέρησε να ξεκινήσει ο πρωταθλητής της συμφοράς, ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με στόχο να αυξήσει το κόστος των έργων οι μεγαλόσχημοι εργολάβοι που είχαν δεσμούς αίματος με το εκδοτικό και πολιτικό σύστημα θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν. Το δίλημμα που τίθεται πλέον επιτακτικά από τις δικαστικές αρχές είναι «Φέρτε τα κλεμμένα που έχετε παρκάρει στην Ελβετία και σε άλλους φορολογικούς παραδείσους για να γλιτώσετε τα ισόβια». Η ασυλία έχει τελειώσει και οι ποινές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος είναι εξοντωτικές. Όσοι αρχίσουν να επιστρέφουν τα κλεμμένα θα μπορεί να τη βγάλουν με λίγα χρόνια φυλακή. Οι υπόλοιποι θα σαπίσουν στα κελιά μόνο και μόνο για παραδειγματισμό, αφού αυτοί οδήγησαν μια ολόκληρη χώρα στη χρεοκοπία και το λαό στην εξαθλίωση.

Καταιγιστικές αναμένονται και οι αποκαλύψεις για το καρτέλ που είχαν στήσει οι εθνικοί εργολάβοι στα δημόσια έργα χειραγωγώντας για δεκαετίες ολόκληρες τους διαγωνισμούς και εκτινάσσοντας τις τιμές στα ύψη. Όλες οι αμαρτωλές προμήθειες από τη Ζήμενς μέχρι το περιβόητο C4Ι, στις οποίες πρωταγωνιστεί η μαφία της διαπλοκής, βρίσκονται ήδη στα χέρια της Δικαιοσύνης που έχει αναλάβει να ξεβρομίσει τη χώρα από το καρκίνωμα της μαφίας των νταβατζήδων. Η μπόχα που αναδύεται από τις συμβάσεις των εξοπλιστικών απειλεί να πνίξει το παλιό πολιτικό σύστημα και τους μεγαλόσχημους εκδοτικούς και οικονομικούς παράγοντες, που άρπαζαν μίζες δισεκατομμυρίων από το πάρτι με τις αμυντικές προμήθειες, τις οποίες ο ελληνικός λαός πλήρωσε με αίμα. Γιατί πάνω από το ένα πέμπτο του δημοσίου χρέους προέρχεται από τις υπερτιμολογήσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Οι αρμόδιοι εισαγγελείς ανοίγουν επίσης το φάκελο με τις προμήθειες φαρμάκων και τα κυκλώματα των πολυεθνικών και των ντόπιων φαρμακοβιομηχάνων που λήστευαν με τη βοήθεια των γιατρών τα ασφαλιστικά ταμεία. Απαίτηση του ελληνικού λαού είναι να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας που κήρυξαν τον πόλεμο στη μαφία της διαπλοκής δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Η Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο. 

ΠΗΓΗ: kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: