Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

tzavaras


Την ανησυχία μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξει διάσπαση στους κόλπους της ΝΔ εξέφρασε χθες Δευτέρα ο βουλευτής Ηλείας του κόμματος Κώστας Τζαβάρας.
«Βεβαίως και φοβάμαι μια διάσπαση, γι’ αυτό και θεωρώ ότι ήταν πολύ χρήσιμη η αναφορά πού έκανε στη προχθεσινή του ομιλία ο πρόεδρος, ο κ. Μεϊμαράκης, στο ότι θα πρέπει, πριν από κάθε τι άλλο και οι τέσσερις υποψήφιοι να δεσμευτούν για τη διασφάλιση της ενότητας του κόμματος», είπε ο Κ. Τζαβάρας σε δηλώσεις του στον Βήμα Fm.
Παράλληλα, ο πρώην υπουργός επέκρινε την προηγούμενη ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά ότι δεν αποδέχθηκε το συνέδριο που ζητούσαν βουλευτές και κομματικά στελέχη.
Την ευθύνη «την επιρρίπτω σε αυτούς οι οποίοι δεν αποδέχτηκαν ή δεν διείδαν ως κρίσιμη στιγμή τη δράση πού ζητούσαμε να γίνει. Επειδή όλα στη πολιτική κρίνονται εκ του αποτελέσματος θεωρώ ότι εμείς δικαιωθήκαμε. Δε θέταμε τότε θέμα ηγεσίας, θέλαμε ένα συνέδριο», είπε με έμφαση.
Τέλος είπε: « Η ΝΔ έχει χάσει το κέντρο της γενικώς. Όχι μόνο με την έννοια του πολιτικού κέντρου, αλλά δεν έχει ένα σημείο προσανατολισμού».
Πηγή
Δημοσίευση σχολίου