Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

-Θα πάμε σε τριπλές εκλογές τον Μάιο του 2019. Και θα τις κερδίσω...



-Eίμαι άχαστος. Θα πάμε σε τριπλές εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές και δημοτικές) τον Μάιο του 2019. Και θα τις κερδίσω…
Αυτό υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας στους συνομιλητές του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα ευνοικές για τον ίδιο και το κόμμα του. Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι στους επόμενους μήνες θα διαλυθούν τουλάχιστο 3 κόμματα: To ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και η Ενωση Κεντρώων και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε εκλογές!
O Aλέξης Τσίπρας υποστηρίζει στους συνομιλητές του ότι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον “έχω”-δηλαδή μπορεί να τον κερδίσει.
Τον μόνο που που φοβάται πραγματικά ο Τσίπρας είναι ο Αντώνης Σαμαράς, στο γραφείο του οποίου συρρέουν πλέον περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ από όσους δέχεται το γραφείο του Καραμανλή.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:
Το είχα προσέξει εδώ και πολύ καιρό αλλά νόμιζα ότι ήταν τυχαίο. Στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στη Βουλή σημειώνεται συνωστισμός βουλευτών. Κόσμος πάει και έρχεται για να δει και να συνομιλήσει με τον πρώην πρωθυπουργό και όχι μόνο οι επονομαζόμενοι «σααμαρικοί» αλλά και άλλοι βουλευτές που έως τώρα δεν είχαν εκδηλωθεί υπέρ κάποιου. Να σημειώσω ακόμα την καθημερινή παρουσία του κ. Σαμαρά στη Βουλή  και το γεγονός ότι το γραφείο Σαμαρά έχει καταφέρει να δέχεται περισσότερους βουλευτές τελευταίως απ’ όσους δέχεται το γραφείο του Κ. Καραμανλή.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: