Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ "ΚΟΥΛΗΣ" ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!

Posted by olympiada στο Νοεμβρίου 12, 2016

img_5273

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΜΑΥΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;


Σε αυτή τη χώρα εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα πάντα ανακαλύπτουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα! Η Εύα Κουλουριώτη, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, μέλος της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγραψε άρθρο στα αγγλικά που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα orient-news, στις 9/11/206, στο οποίο υπογράφει με την ιδιότητα της…πολιτικής αναλύτριας ειδικής σε θέματα Μέσης Ανατολής.

Στο άρθρο αυτό η Εύα Κουλουριώτη μέμφεται την κυβέρνηση Ομπάμα ότι εμπόδισε αραβικές και περιφερειακές χώρες (σ.σ. όπως η Τουρκία;) να προμηθεύσουν με όπλα τη συριακή (σ.σ. ισλαμιστική) αντιπολίτευση.

Η Εύα Κουλουριώτη κατακρίνει επίσης την κυβέρνηση Ομπάμα επειδή συμπεριέλαβε στη λίστα με τους ισλαμιστές τρομοκράτες προσωπικότητες του Κόλπου που συγκέντρωναν χρήματα για να υποστηρίξουν τις συριακές οργανώσεις της αντιπολίτευσης.
Στη συνέχεια η Εύα Κουλουριώτη δεν συμφωνεί καθόλου με την απόφαση της κυβέρνησης Ομπάμα να συμπεριλάβει τον βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία, τη Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ -πρώην Μέτωπο Αλ Νούσρα– στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Προσέξτε: Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας γράφει άρθρο στα αγγλικά στο οποίο ψέγει την κυβέρνηση Ομπάμα επειδή θεωρεί τρομοκράτες τα μέλη της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Και συνεχίζει, η Εύα Κουλουριώτη, «θρηνώντας» για τον θάνατο από αμερικανική αεροπορική επιδρομή τον Σεπτέμβριο του Αμπού Ομάρ Σαρακίμπ, γενικού διοικητή των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα στη Συρία, ο οποίος δεν ήταν τρομοκράτης σύμφωνα με την Εύα Κουλουριώτη αλλά ένας Σύρος που επαναστάτησε ενάντια στο καθεστώς Άσαντ ζητώντας ελευθερία.

Παρακάτω στο κείμενό της φαίνεται να συμφωνεί πλήρως με τις τουρκικές απόψεις, επικρίνοντας τη διακυβέρνηση Ομπάμα επειδή υποστήριξε το κουρδικό κόμμα της Συρίας PYD και τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), που τις αποκαλεί «συμμορίες» και «μαφιόζικες οργανώσεις».

Δεν ξέρουμε από που «ξεφύτρωσε» στη διεθνή αρθρογραφία η Εύα Κουλουριώτη, ωστόσο η περίπτωσή της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μια Ελληνίδα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια το 2014 στην Περιφέρεια Αττικής, στον νότιο τομέα, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, αρθρογραφεί στα αγγλικά -δηλαδή σε παγκόσμια κοινή γλώσσα- υπερασπιζόμενη τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

Ευχόμαστε να ασχοληθούν σοβαρά στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις απόψεις της κας Κουλουριώτη, εκτός εάν η υπεράσπιση της Αλ Κάιντα «προβλέπεται» στα πλαίσια της ελευθερίας της γνώμης. Μόνο εάν είναι έτσι να μας ενημερώσει η Νέα Δημοκρατία από πότε επιτρέπει σε μέλη και στελέχη της να υπερασπίζονται τρομοκράτες!

Διαβάστε το άρθρο της Εύας Κουλουριώτη όπως αναρτήθηκε στα αγγλικά στην πηγή και τη διεύθυνση: http://www.orient-news.net/en/news_show/126632/Obama-failed-in-Syria-Whats-next-up

πηγες: http://www.tribune.gr/

http://www.defence-point.gr/news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: