Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ:Πολιτικός αρχηγός με 38.000.000 εκατ. ευρώ στην Ελβετία!


Θα δούμε τώρα αποκαλύψεις;Θα υπάρξει αυτό που καυχιέται η Ελληνική Δικαιοσύνη οτι είναι τυφλή και οχι αλλήθωρη;Θα υπάρξει μεγαλύτερο

πολιτικό''ψάρι'' απο αυτό του Ακη;Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ και το οποίο αναδημοσιεύει το kourdistoportocali του Μπόνιου Ποιανού πολιτικού αρχηγού το όνομά του οποίου βρέθηκε στη Λίστα Μπόγιαρνς και τρέχει τώρα να δικαιολογήσει τα ποσά; Μου λένε πάντως ότι μπορεί να τα δικαιολογήσει.

Aυτό είναι το Κουίζ-φωτιά του σημερινού Βηματοδότη που προκαλεί ανατροπές στο κομματικό τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό για το οποίο μιλάμε αγγίζει τα38.000.000 εκατ. ευρώ και αφορά πρόσωπο που βρίσκεται σήμερα στην ηγεσία κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου. Το κουίζ του Βηματοδότη λοιπόν αφορά ένα από τα εντός της Βουλής κόμματα.

Σας θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής θα έκανε την εξής αναφορά στην συγκεκριμένη λίστα:

«Θέλω να ενημερώσω το Σώμα ότι μόλις πριν από δέκα ημέρες οι ελληνικές αρχές παρέλαβαν νέα λίστα από τις αρχές της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, από το Υπουργείο του κ. Μπόργιανς, με 475 μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζα της κεντρικής Ευρώπης. Και ξέρετε ποιο είναι το ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα λίστα; Πρόκειται για στοιχεία του 2010, δηλαδή για μια χρονιά που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για παραγραφή αδικημάτων. Και η λίστα αυτή έχει ήδη παραδοθεί εκεί που πρέπει, όχι στα συρτάρια μας, αλλά στις εισαγγελικές αρχές για τις απαραίτητες ενέργειες. Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη επιτυχία και θα δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στις διωκτικές και ελεγκτικές αρχές για την πλήρη ταυτοποίηση και αξιοποίηση και αυτής της λίστας».

Με αυτό τον τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωνε πανηγυρικά την απόκτηση της λίστας. Αυτό που δεν απεκάλυψε όμως ο πρωθυπουργός είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα ονόματα βρίσκεται και όνομα πολιτικού προσώπου η αποκάλυψη του οποίου θα προκαλέσει πάταγο. Μια “απρόσμενη και ανεξήγητη πολιτικά συμπεριφορά” που ακολούθησε της αποκάλυψης του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής για την λίστα Μπόργιανς αποδίδεται από συγκεκριμένους κύκλους σ΄αυτή ακριβώς την αποκάλυψη.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου ονόματος επιταχύνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίαση νέου κόμματος που βρίσκεται στα σκαριά.

Το συγκεκριμένο πολιτικό όνομα έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους ελεγκτικούς μηχανισμούς για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό της Ελβετίας.

Hδη η εμπλοκή του ονόματος έχει προκαλέσει αίσθηση στα δημοσιογραφικά γραφεία, γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Αν λοιπόν αφαιρέσουμε από το κάδρο το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα που έκανε την καταγγελία πολιτικοί αρχηγοί είναι: O Kυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Πάνος Καμμένος, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Mαθαίνουμε ότι σε κυριακάτικη εφημερίδα θα υπάρξει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το θέμα. Για να κατανοήσετε τι σημαίνουν 38.000.000 εκατ. ευρώ δεν έχετε παρά να τα συγκρίνετε με τα 400 εκατ. ευρώ που πουλήθηκε ολόκληρη η Χερσόνησος του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Διαβάστε την ανεπίσημη μετάφραση του κειμένου με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, κ. Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς ενημέρωνε σχετικά τις ελληνικές αρχές.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: