Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ


ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ,
ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ,
ΜΑΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ.
 ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή κοντή γιορτή .... όμως τα προεόρτια Μπουτάρηδων .... Καμίνηδων .... Σγουρών .... και το πολιτικό προσωπικό Νέας Δημοκρατίας ... Πασόκ που στελεχώνει κυρίως την περιφέρεια και τους Δήμους σχεδόν όλης της χώρας ... μας δείχνει ... το μέγεθος της συναλλαγής, της τοπικής αλλαξοκωλιάς με ότι πιο σιχαμερό υπάρχει και συνεχίζει να υφίσταται .. το ρουσφέτι την άθλια νοοτροπία του μαζί τα φάγαμε ... και τώρα ψιλοκάνουμε μόκο για να βολευτούμε ... Η άθλια τοπική κοινωνία με τους ελεινούς κομματικούς ρουσφετολογικούς μηχανισμούς ... θα διατηρήσει δυστυχώς την αυτοδιοικητική σαπίλα ..... αρκούν όμως οι ευρωεκλογές που είναι μόνον λάιτ ψήφος διαμαρτυρίας για να γκρεμίσουν τους εκλεκτούς της διαπλοκής και των ξένων Σαμαρά Βενιζέλο ??????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Μ@Κ@Κ@Σ ΡΕ!!!!!
ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βγαίνουν διάφοροι φελλοί διανοούμενοι του κώλου σε διάφορα έγκυρα σάιτ και μπλόγκς και αποδίδουν στον ΣΥΡΙΖΑ ΑΔΥΝΑΜΊΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ τα λαμόγια που στελεχώνουν το βαθύ κράτος της τοπικής κομματίλας του πασοκ και της νέας δημοκρατίας .... μου καταδεικνύουν πόσο βαθειά συντηρητική σάπια και πουλημένη στις εγκληματικές συμμορίες που μας έφεραν εδώ ... είναι αυτό το ετερογενές ετερόκλητο και ασυνείδητο σύνολο που αποκαλούμε ελληνική κοινωνία .... είναι τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η αδυναμία του .... μπορούμε να του προσάψουμε οτιδήποτε ... αλλά την βρώμικη συναλλαγή των εγκληματικών κομματικών οργανώσεων που μας διοικούν με ότι αυτοαποκαλείται ελληνική κοινωνία και ψηφίζει Σγουρους μπουταρηδες και το κακό συναπάντημα ..αυτό δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ... αλλά τα κεκτημένα ανακλαστικά της εξαιρετικά ανώριμης και εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου ελληνικής κοινωνίας ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν χαιδολογούμε την ελληνική κοινωνία την φτύνουμε στη μούρη με χοντρές ροχάλες .... μπας και αντιδράσει συσπειρωμένη και χωρίς να διασπείρει την ψήφο της σε αντιμνημονιακές μειοψηφίες που κάνουν το κομμάτι των ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ..

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ψαχνετε δικαιολογια για να ψηφισετε ή να μην ψηφίσετε το Χ κόμμα,
κάντε πτωτα μια διαβούλευση με το μυαλό σας,
Γιατί στη βουλή υπάρχουν αυτα τα κόμματα και αυτοι οι πολιτικοί;
Γιατί στη βουλή ποτε δεν μπαινουν καποια "μικρα" κόμματα-πολιτικοι που λογικά μιλάνε, δεν εχουν κατηγορηθει ουτε καταχρασθεί δημόσιο χρήμα;
Ποιος αποφασίζει;