Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο Σαμαράς άφησε τον Βενιζέλο να ανακοινώσει τον ανασχηματισμό!

ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΤΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

από economikos
20140529-201409-72849939.jpg


Δεν έχει ξαναγίνει!

Ο Βενιζέλος βγήκε από το Μαξίμου και για πρώτη φορά από επίσημα χείλη ακούσαμε τη λέξη ανασχηματισμός..
Μάλιστα ο ίδιος έδωσε και το χρονοδιάγραμμα λέγοντας ότι θα γίνει σε “πολιτικό και όχι δημοσιογραφικό χρόνο”, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις της κυβέρνησης λόγω προεδρίας στην ΕΕ, αλλά και το Eurogroup της 19ης Ιουνίου.
Μπαίνει τέλος και στο .. πολιτικό ρητό λοιπόν, «ο ανασχηματισμός δεν ανοίγω έτσι, αλλά γίνεται...»   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ...κτενίζεται! Άκου πήγε σε κοινωνική εκδήλωση και δεν έκανε δηλώσεις και η πουτάνα βρήκε τη χαρά της το έπαιξε έστω για λίγο Πρωθυπουργός γιατί ξέρει ότι μετά από λίγο καιρό ούτε από έξω δε θα περνάει αυτή η απίστευτη μπουχέσα!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Χρυσόγονος δήλωνε ότι η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της Δημοκρατίας

Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι εκλέγεται ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος μετά από μια μακρά περίοδο παρουσίας του σε εκατοντάδες τηλεοπτικά πάνελ τα οποία διψούσαν για ευέλικτους συνταγματολόγους στα χρόνια της κρίσης.

Αν και δεν άγγιζε τα στάνταρ γραφικότητας του Γιώργου Κατρούγκαλος, ο κ. Χρυσόγονος ήταν πάντα εκεί για να δώσει μια εκδοχή αντισυνταγματικότητας σε οποιοδήποτε μέτρο που προέβλεπε το Μνημόνιο κι αυτό φαίνεται ότι...
επιβραβεύτηκε από τους πολίτες.

Πριν πάντως γίνει φλογερός κήρυκας κατά του Μνημονίου, ο κ. Χρυσόγονος ήταν γνωστός στον χώρο της Κεντροαριστεράς ως προσωπικός φίλος και θερμός υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον οποίο εξάλλου υπήρξαν και συνάδελφοι.

Στις 5 Νοεμβρίου του 2007, κάτι που ονομαζόταν «Κίνηση Δικηγόρων Υποστήριξης της Υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου» διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένο τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την οποία συντόνισε και παρουσίασε ο Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος έκανε και μια σύντομη εισήγηση.

Τι είπε; Απολαύστε:

Φίλες και φίλοι, την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν είναι απλά ψήφος στον υποψήφιο που υπερτερεί καταφανώς σε μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια, σε επικοινωνιακή ικανότητα και χάρισμα, σε ηγετική ικανότητα και τελικά σε ικανότητα προσέλκυσης ψηφοφόρων εκτός του στενού και ολοένα συρρικνούμενου κομματικού ακροατηρίου.

Την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτικής και κατά της μετάλλαξής της σε ιδιωτική υπόθεση ολιγάριθμων πολιτικών δυναστειών.

Την 11η Νοεμβρίου δηλαδή η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της δημοκρατίας.