Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευτυχώς που τρελάθηκα...



...
''και δεν ξέρω τί κάνω!'', τραγουδούσε το 1975 ο συμπαθέστατος Κώστας Καφάσης στο σουξέ του ''Γέλα Κυρία μου''.
     Εδώ τί ''γέλα κυρία μου'',
     ..που γελάει η μισή υφήλιος με την διανοητική κατάντια του ''κύριου 8%''!
     Και τί 8%! Με φερετζέ! Κρυμένος πίσω από Ελιές και μούσμουλα!
     Θριαμβολογεί ο Χυδαιότατος που το ποσοστό της Ελιάς (δηλαδή του βαθέως, καραβαθέως ΠαΣοΚ), είναι, άκουσον-άκουσον, όχι μεγαλύτερο από κάποια παλιότερη επιτυχία(!) του, αλλά από τα γκάλοπ!!! Ο άνθρωπος που... κέρδισε τις δημοσκοπήσεις!!!
     Χάνει ο γελοιοδέστατος 5 ποσοστιαίες μονάδες (300 με 400 χιλιάδες ψηφοφόρους), και θέλει λέει να είναι ο ρυθμιστής και ο εγγυητής της κυβέρνησης και του πολιτεύματος!
 
     Πάει, έρχεται, σε  Προέδρους της Δημοκρατίας (σιγά τον νοματαίο εσχατόγερο δηλαδή!), ζητάει εχέγγυα, δηλώνει πως θ' αλλάξει το Σύνταγμα και τους εκλογικούς νόμους,
     (Τώρα του θυμήθηκε ότι οι 50 έδρες ''πριμ'' στο πρώτο κόμμα είναι αντιδημοκρατική ρύθμιση και πρέπει να καταργηθεί!  Ως τώρα το πριμ-αίσχος ήταν για τα λυκόρνια της συγκυβέρνησης ''εγγύηση για την  πολιτική σταθερότητα'' της χώρας!),
     ..λέει πως θα ρίξει την κυβέρνηση όταν θέλει, όπως θέλει, για όποιον λόγο θέλει, ή θα την στηρίξει αν γουστάρει και του κάνουν τα κέφια!
         
     Με το 8 του τοις εκατό θέλει να είναι ο ''Γενικός Γ@μάω''!
     Εκεί που με το ίδιο ποσοστό  επί σειρά ετών, το κομμουνιστικό κόμμα (ή όποιο άλλο κόμμα) εθεωρείτο (σωστά ή όχι, αδιάφορο) από το πανίσχυρο τότε ΠαΣοΚ, σαν κόμμα ανεύθυνο, ανέξοδο στις υποσχέσεις, σχεδόν περιθωριακό!
     Η λογική της ''τρέλας του μεγαλείου'':  τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου πάλι δικά μου!

     Η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη!
     Απλώς δεν περιμέναμε πως πριν τον σκουπιδοτενεκέ,
     ..θα περάσει κι απ' το Δρομοκαϊτειο!..
Μέσω "Το Γρέκι"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το άλλο με τα μεταλλαγμένα το διαβάσατε; Με πρωτοπαλλίκαρο τον μπένι, που έτρεξε να υπογράψει υπέρ; Φυλακή ρε και λίγο του είναι...

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνειε φίλε μου. Όταν η ΝΔ φτάνει 23% και το δέντρο 8% αυτό είναι ραγιδισμός. Καλσ κάνουν αυτοί . Να τους χαίρονται.

Ανώνυμος είπε...

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς."Στόχος μας είναι η ανάπτυξη .... THΣ ΔIAΛYΣHΣ THΣ XΩPAΣ !!!"

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ! EEEE KAI ;;; TPAΓOYΔA ΛOIΠON: "KAI TI EΓINE ΛOIΠON KAI TI ΠPOΣΠAΘEIΣ NA KANEIΣ, THΣ ΠAPEAΣ O AΠΩN ΘA ΣE KANEI NA ΠEΘANEIΣ .... !"

Ανώνυμος είπε...

Τσογλάνι με περικεφαλαία! Με μια λέξη αρχιτσόγλανος!!!

Ανώνυμος είπε...

Με τόσα που έχει πει και έχει κάνει, "πολύ φοβούμαι" ότι έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από τον εν λόγω "μορφωμένο" έως "παραμορφωμένο" ....πολιτικό της νεώτερης Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Χρυσόγονος δήλωνε ότι η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της Δημοκρατίας

Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι εκλέγεται ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος μετά από μια μακρά περίοδο παρουσίας του σε εκατοντάδες τηλεοπτικά πάνελ τα οποία διψούσαν για ευέλικτους συνταγματολόγους στα χρόνια της κρίσης.

Αν και δεν άγγιζε τα στάνταρ γραφικότητας του Γιώργου Κατρούγκαλος, ο κ. Χρυσόγονος ήταν πάντα εκεί για να δώσει μια εκδοχή αντισυνταγματικότητας σε οποιοδήποτε μέτρο που προέβλεπε το Μνημόνιο κι αυτό φαίνεται ότι...
επιβραβεύτηκε από τους πολίτες.

Πριν πάντως γίνει φλογερός κήρυκας κατά του Μνημονίου, ο κ. Χρυσόγονος ήταν γνωστός στον χώρο της Κεντροαριστεράς ως προσωπικός φίλος και θερμός υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον οποίο εξάλλου υπήρξαν και συνάδελφοι.

Στις 5 Νοεμβρίου του 2007, κάτι που ονομαζόταν «Κίνηση Δικηγόρων Υποστήριξης της Υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου» διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένο τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την οποία συντόνισε και παρουσίασε ο Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος έκανε και μια σύντομη εισήγηση.

Τι είπε; Απολαύστε:

Φίλες και φίλοι, την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν είναι απλά ψήφος στον υποψήφιο που υπερτερεί καταφανώς σε μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια, σε επικοινωνιακή ικανότητα και χάρισμα, σε ηγετική ικανότητα και τελικά σε ικανότητα προσέλκυσης ψηφοφόρων εκτός του στενού και ολοένα συρρικνούμενου κομματικού ακροατηρίου.

Την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτικής και κατά της μετάλλαξής της σε ιδιωτική υπόθεση ολιγάριθμων πολιτικών δυναστειών.

Την 11η Νοεμβρίου δηλαδή η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της δημοκρατίας.