Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΑΪΣΑΤΕ... ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!

Πάγκαλος: «Οι δημοσκόποι φτύνουν το ΠΑΣΟΚ που τους έδινε να τρώνε»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος
“ Ο πρώην υπουργός άφησε αιχμές για τα στελέχη των εταιρειών δημοσκοπήσεων κατηγορώντας τα για τις εκτιμήσεις τους σχετικά με το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος το παράδειγμα των exit polls στην εκλογική αναμέτρηση του 2000.  ”
Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 13:37

Σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την σχέση που διατηρούσε με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ασκεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο πρώην υπουργός επικαλούμενος το παράδειγμα των exit polls στην εκλογική αναμέτρηση του 2000  άφησε αιχμές για τα στελέχη των εταιρειών δημοσκοπήσεων κατηγορώντας τα για τις εκτιμήσεις τους σχετικά με το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ υπάρχει άνθρωπος που είναι σε στενή επαφή με τα έντυπα που συνεργαζόμαστε και είναι πάντα η πηγή λάθους – τρίτη φορά τώρα – και πάντα κάνει το λάθος προς την ίδια κατεύθυνση, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, και τον βγάζει πρόωρα νικητή. Θυμάμαι και παλαιότερα που τον εκάστοτε αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ έβγαζε πρώτο και το 2000 οι καθηγητές και οι δημοσιογραφίσκοι είχαν βγάλει πρόωρα συμπεράσματα και πανηγύριζαν με τη Ν.Δ. γιατί θέλανε βαθιά στην ψυχή τους να χάσει το ΠΑΣΟΚ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί μισούν βαθιά στην ψυχή τους το χέρι που τους τάιζε! Γιατί έτρωγαν από το ΠΑΣΟΚ! Γιατί μάσαγαν από το ΠΑΣΟΚ! Γιατί το ΠΑΣΟΚ μοίραζε λεφτά – και έκανε κακώς, κάκιστα! Και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μπαινόβγαιναν στα υπουργικά γραφεία και χτύπαγαν και τώρα ανακηρύσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ νικητή και μισούν το ΠΑΣΟΚ που έχει τα τρία κακά της μοίρας του. Όταν δεν μπορεί (να πει το σωστό); Δεν μπορεί! Είναι αρρωστημένος άνθρωπος! Δεν μπορεί, θέλει να φτύσει εκεί που τρώει. Είπα κανένα όνομα, όμως, εγώ; Είπα απλώς ότι είναι παράλογο ο επιστήμονας να είναι και στέλεχος κόμματος και καθηγητής πανεπιστημίου και στέλεχος διαφόρων οργανισμών και ιδιώτης επιχειρηματίας. Ε, αυτό είναι παράλογο».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν πλακόνοντε μετάξι τους βγαίνουν ολα τα άπλυτα στη φορα.
Ειναι σχετη κωμωδία η άθλιοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα δυο κόμματα δεν εχουν να επιδείξουν τοποτα πέρα απο σαπίλα και βούρκο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Παγκαλε τους ταιζατε με τα λευτα που κλέβετε απο τον ελληνικο λαο; Γιατι αλλιώς που τα έβρισκε τα λευτα το ΠΑΣΟΚ.αρχησατε και βγάζετε τα άπλυτα σας στη φορα.
38 χρονια φάγατε το καταπετασμα και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ρε ντροπη δεν υπάρχει πανω σας καθόλου χοντροπετσι.

Ανώνυμος είπε...

Τε σει μην ασχοληστε άλλο με δαύτον
Το λίπος του εχει χτυπήσει και τον εγκέφαλο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το βλέπετε πως ειναι. Αφήστε τον.
Δεν υπάρχει καμία καλεσθισια ουτε στο λόγο ουτε στο σώμα. Ετσι γεννήθηκε.