Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Και τώρα «μαστίγιο»-Εκδόθηκαν 10.000 εντολές κατάσχεσης

Στη λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης που αντιστοιχούν σε οφειλές ύψους 270 εκατ. ευρώ προχώρησε το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών στο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου.

Συνολικά στο πρώτο τρίμηνο εξεδόθησαν 7.498 εντολές για κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, 1.832 παραγγελίες κατάσχεσης κινητών και ακινήτων, δρομολογήθηκαν 556 κατασχέσεις ακινήτων, ενώ υπήρξαν 133 αναγγελίες πλειστηριασμών.

Παραλλήλως, τα στοιχεία για την πορεία...

των ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ καταδεικνύουν πως στην ρύθμιση «Νέας Αρχής» -που δίνει την δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών έως και σε 48 δόσεις- είχαν υπαχθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου 2014 οφειλές ύψους 439,1 εκατ. ευρώ, ενώ στην «Πάγια» ρύθμιση -έως και 24 δόσεις- είχαν υπαχθεί οφειλές ύψους 176 εκατ. ευρώ.
Συνολικά ο αριθμός των οφειλετών του ΙΚΑ που είχε υπαχθεί στις δύο ρυθμίσεις ανερχόταν στα τέλη Απριλίου στα 35.114 εκ των οποίων 20.161 οφειλέτες είχαν υπαχθεί στην ρύθμιση για την «Νέα Αρχή» και 14.953 οφειλέτες είχαν υπαχθεί στην «Πάγια» ρύθμιση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα έρχεται η λούτσα. Δεν πειράζει, πόσο πήρε η νέα μακακία και το μπατσόκ;

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Χρυσόγονος δήλωνε ότι η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της Δημοκρατίας

Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι εκλέγεται ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος μετά από μια μακρά περίοδο παρουσίας του σε εκατοντάδες τηλεοπτικά πάνελ τα οποία διψούσαν για ευέλικτους συνταγματολόγους στα χρόνια της κρίσης.

Αν και δεν άγγιζε τα στάνταρ γραφικότητας του Γιώργου Κατρούγκαλος, ο κ. Χρυσόγονος ήταν πάντα εκεί για να δώσει μια εκδοχή αντισυνταγματικότητας σε οποιοδήποτε μέτρο που προέβλεπε το Μνημόνιο κι αυτό φαίνεται ότι...
επιβραβεύτηκε από τους πολίτες.

Πριν πάντως γίνει φλογερός κήρυκας κατά του Μνημονίου, ο κ. Χρυσόγονος ήταν γνωστός στον χώρο της Κεντροαριστεράς ως προσωπικός φίλος και θερμός υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον οποίο εξάλλου υπήρξαν και συνάδελφοι.

Στις 5 Νοεμβρίου του 2007, κάτι που ονομαζόταν «Κίνηση Δικηγόρων Υποστήριξης της Υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου» διοργάνωσε μια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένο τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την οποία συντόνισε και παρουσίασε ο Κώστας Χρυσόγονος ο οποίος έκανε και μια σύντομη εισήγηση.

Τι είπε; Απολαύστε:

Φίλες και φίλοι, την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν είναι απλά ψήφος στον υποψήφιο που υπερτερεί καταφανώς σε μόρφωση και πνευματική καλλιέργεια, σε επικοινωνιακή ικανότητα και χάρισμα, σε ηγετική ικανότητα και τελικά σε ικανότητα προσέλκυσης ψηφοφόρων εκτός του στενού και ολοένα συρρικνούμενου κομματικού ακροατηρίου.

Την 11η Νοεμβρίου η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτικής και κατά της μετάλλαξής της σε ιδιωτική υπόθεση ολιγάριθμων πολιτικών δυναστειών.

Την 11η Νοεμβρίου δηλαδή η ψήφος στον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ψήφος υπέρ της δημοκρατίας.