Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Μιχελάκης αδειάζει τον Σαμαρά

μιχελάκης






«ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ... ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ»!

Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ;
 
 «Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Θεωρώ ότι είναι ένας κακός περιφερειάρχης, θεωρώ ότι δεν έχει πετύχει στο έργο του. Αντίθετα θεωρώ ότι υπάρχουν προβλήματα σοβαρά. Σίγουρα η περιφέρεια Αττικής χρειάζεται κάτι καλύτερο. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός λειτούργησε ως περιφερειάρχης Αττικής, εκρίθη και βρέθηκε όχι μόνο αναποτελεσματικός, αλλά και αποτυχημένος».
Αν οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει από την αντίπαλο του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, δε θα αποτελούσαν είδηση. Μόνο που δεν ανήκουν στην κ. Δούρου ή σε κάποιο στέλεχος της αντιπολίτευσης, αλλά στον ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.
Και τα είπε όλα αυτά πριν από τρεις μήνες, στις 25 Φεβρουαρίου, σε ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όταν ακόμα η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δώσει το «χρίσμα» στο Γιώργο Κουμουτσάκο, και υπήρχαν σκέψεις για τη στήριξη του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, σκέψεις τις οποίες προφανώς ο Γιάννης Μιχελάκης δεν συμμεριζόταν.
Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν έχει την ίδια άποψη και σήμερα, που η κυβέρνηση παίρνει το μέρος του Γιάννη Σγουρού στη μάχη της περιφέρειας κόντρα στη Ρένα Δούρου. Ή μήπως η Νέα Δημοκρατία στηρίζει κάποιον που είναι «αναποτελεσματικός και αποτυχημένος»;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλλα εσένα περιμέναμε να μας το πεις ρε. Το βλέπαμε και μόνοι μας πέντε χρονια τωρα να μην πω δέκα
Φωστήρα ε φωστήρα.