Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ποιος απ’ τους «ενημερωτάδες» θα μας προστατέψει;


Ποιος απ’ τους «ενημερωτάδες» θα μας προστατέψει;



Του Μάρκου Μουζάκη

Έχουμε λοιπόν και λέμε… Όταν ο Τσίπρας τάζει «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο» είναι –για τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- Μαυρογιαλούρος!
Του Μάρκου Μουζάκη 
Όταν ο Τσίπρας τάζει «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο» είναι –για τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- Μαυρογιαλούρος!
Όταν ο Σαμαράς τάζει 770.000 νέες θέσεις εργασίας στο… απίκου, είναι –για τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- οραματιστής!
Όταν ο Στρατούλης πει κάτι διαφορετικό απ’ τον Σταθάκη, είναι –για τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- θέμα που παίζει 3-4 μέρες!
Όταν στη Ν.Δ. ή στην… δακοφαγωμένη Ελιά γίνεται του… ξεκατινιάσματος, αυτό –απ’ τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- απλώς αποσιωπάται!
Όταν ο Μητρόπουλος κάνει μια δήλωση που μπορεί να είναι εκτός γραμμής, είναι –για τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- μέγα θέμα και το κάνουν παντιέρα!
Όταν  Σπίρτζης (πρόεδρος του ΤΕΕ) ξεφτιλίζει τον Βενιζέλο λέγοντάς του ότι διαπράττει πολιτικό μπαγαποντισμό επικαλούμενος και τη δικιά του επιτυχία στο ΤΕΕ για να… διαλαλήσει τις «επιτυχίες» της «δημοκρατικής παράταξης», τότε –τα παπαγαλάκια της διαπλοκής- μούγκα!
Όταν όλη την προεκλογική περίοδο δημοσκοπήσεις έδειχναν τον Σακελλαρίδη τέταρτο και καταϊδρωμένο, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής το μπουμπούνιζαν κι έκαναν επιχειρήσεις χειραγώγησης του λαού!
Όταν τα exit polls αστόχησαν σε ό,τι αφορά στα ποσοστά της Δούρου, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής άφρισαν απ’ το κακό τους!
Όταν στελέχη του ΚΚΕ ή της ΔΗΜΑΡ ωρύονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής τους προβάλλουν και τους κανακεύουν!
Όταν τολμήσει κάποιος να μιλήσει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής τον στήνουν στον τοίχο!
Όταν αναλύονται τα αποτελέσματα των εκλογών, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής… αθροίζουν τα ποσοστά γαλάζιων υποψηφίων και γαλάζιων ανταρτών, για να δείξουν ότι η Ν.Δ…. ποτέ δεν πεθαίνει!
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει καλά σε κάποιο δήμο, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής ξεφωνίζουν ότι δεν έχει ρεύμα εξουσίας!
Όταν η Ν.Δ. υφίσταται πανωλεθρία σε Αθήνα, Αττική, Θεσσαλονίκη, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής επικαλούνται… την Πελοπόννησο του Τατούλη ή την Ήπειρο!
Όταν ο Σακελλαρίδης από τέταρτος μπαίνει στο δεύτερο γύρο ή η Δούρου μπαίνει πρώτη στην Αττική, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής σκούζουν ότι ναι, αλλά… είναι κάτω απ’ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ του 2012!
Όταν η Ν.Δ. στηρίζει τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και η Ελιά τους υποψήφιους της Ν.Δ. τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής σκούζουν για… ψήφο στη σταθερότητα!
Όταν κάποιος δηλώσει στήριξη σε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής σκούζουν για ανίερη συμμαχία!
Όταν τα ποσοστά των συγκυβερνώντων καταποντίζονται, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής κάνουν την πάπια!
Όταν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής μας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν πιάσει… 40% έχει ρεύμα νίκης!
Όταν η Ελιά και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου γίνονται… συνιστώσα της Ν.Δ., τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής αγάλλονται και σκούζουν για σταθερότητα!
Όταν ο Μανώλης λέει ότι στηρίζει Βουδούρη, τότε τα παπαγαλάκια της διαπλοκής σκούζουν για παρά φύση συζεύξεις!
Όταν οι ενημερωτάδες βγάζουν υλακές καθεστωτικές, τότε ποιος απ’ τους ενημερωτάδες –αυτούς τους ενημερωτάδες- θα μας προστατέψει;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα σουργελα της ενημερώσεις της δημοσιογραφικής καφρηλας κάποια στιγμή θα φάνε πολυ ξύλο απο τον λαο.