Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ...



 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΞΙΣΤΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΛΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ...

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΙΔΕΕΣ...
ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!
Την ιστορία με το βίντεο του Ποταμιού, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων θα τη μάθατε. Αν όχι, η ιστορία έχει ως εξής:
Σε δύο τηλεοπτικά σποτ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη «Το Ποτάμι» εμφανίζονται δύο γυναίκες. Μία νεότατη και μία μεγαλύτερη. Και μιλούν για τις ιστορίες τους. Σε σχέση πάντα με ένα πράγμα.Και ενώ σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, ο τηλεθεατής είναι βέβαιος ότι ο λόγος είναι για το ...σεξ, ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι δεν μιλάνε για αυτό. Και ας το κάνει η μία για πρώτη της φορά και η άλλη μετά από πολύ καιρό. Και ας ψάχνουν και οι δύο τον κατάλληλο για να προχωρήσουν στην πράξη. Αυτόν που δεν θα τους εξαπατήσει, δεν θα τους προσβάλλει, δεν θα τους καπελώσει, αλλά θα νοιάζεται για εκείνες πραγματικά. Στα δύο σπότ που ετοίμασε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, πρέπει να φτάσει κανείς στο τέλος, για να καταλάβει ότι μιλούσαν για κάτι το ίδιο προσωπικό και σημαντικό, αλλά ταυτόχρονα καθόλου ...πονηρό. Μιλούσαν για την ψήφο τους, εν προκειμένω ...στο Ποτάμι. (taxalia)

Όμως, η ιδέα είναι κλεμμένη από την προεκλογική εκστρατεία του Μπάρακ Ομπάμα:




Δείτε τώρα την κλεμμένη ιδέα του ανθρώπου που ευαγγελίζεται την αλλαγή των πάντων στην Ελλάδα... Φρόντισε, όμως, πρώτα να αλλάξεις εσύ κλεφταράκο!




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ου να Χαθης μαλακα τσουτσουλομυτη.

Nikos Evagelatos είπε...


Γεια σου Χάρυ
γιατί ρε Χάρυ? Γιατί τόσος πανικός? Ειμαι ο Νίκος. Δεν με ξέρεις , αλλα μεγάλωσα με τις ατάκες σου, τα έργα της δεκαετίας .. κάτι ανάμεσα απο καλαμπούρι και πίκρα , απο αλήθεια και ψέμα απο σοβαρότητα και σαχλαμάρα. Εφτασα τώρα στα 50 και σκατά στα μούτρα μου αν ξέρω τι μου γίνεται.Ομως εσένα σε είχα για σταθερή αξία.Σε είχα για αριστερό. Χάρυ μου το ποταμάκι παίρνει κουκιά απο τον Σύριζα και όχι απο την παραδοσιακή αριστερά.Κανείς αριστερός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα ταυτιζόταν με αυτό.Εσύ τί έγινε? το γύρισες? Αν ναί πές το ξεκάθαρα στον κόσμο. Γυρισες μόνο αυτό ή και τιποτε άλλο? ουτε αυτό θα ήταν ντροπή. Μοδα έγινε η Κονσίτα. Χάρυ μου ο Αντρέας ο Τσίπρα$ ειναι μιά απο τα ίδια. Να μπεί στο κόλπο θέλει και να πάει τα πράγματα λιγο πιό κάτω.Ετσι του είπανε.Και το μνημόνιο θα εφαρμόσει και μέτρα θα πάρει. Ποσο αδαής και αθώος μαλάκας πρέπει να εισαι για να μήν το βλέπεις? Δεν πάει πολύς καιρός που μας κατσικώθηκε το καθυστερημένο της Μαργαρίτας με την ίδια ατάκα για τα λεφτα που υπήρχαν ..Ουτε μιά αναφορά στα παραδοσιακά συνθήματα για τα μάτια του κόσμου .. θυμάσαι... φονιάδες των λαών αμερικάνοι και τέτοια .. ΜΟΥΓΚΑ. Επειδή τα βρήκε με τον μαυρούκο που θέλει να μαμήσει την Ευρώπη γιατί το δολάριό του σε λιγο θα έχει έρθει ίσα με το πέσος πρέπει να το χάψουμε?
Κρίμα ρε Χάρυ..
Α' μήν σε ξεγελάει το ονοματεπώνυμο ... συνωνυμία ειναι...
Αλήθεια τι ψήφισες ?