Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Καλό ταξίδι Παναγιώτη!


Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, και η Καλαμαριά, η πόλη σου που αγάπησες και υπηρέτησες, έγιναν από σήμερα πολύ ποιο φτωχοί. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν είναι πια μαζί μας!!!
Ο άδοξος χαμός του "αγαθού γίγαντα" ήρθε μετά τη μάχη που έδινε για τη ζωή του τις τελευταίες μέρες στην εντατική της Γενικής Κλινικής. Θυμίζουμε πως την Τετάρτη είχε υποβληθεί σε πολύωρη επέμβαση στην καρδιά και την Παρασκευή (23/5) η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση.
Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του, έσπειρε τη θλίψη στην ασπρόμαυρη οικογένεια, καθώς πολλοί δυσκολευόταν να το πιστέψουν. Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 
Ο Παναγιώτης έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων σε ηλικία 49 ετών.  Ήταν εν ενεργεία παράγοντας του ΠΑΟΚ από το 2007 και Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς
Στην αθλητική του σταδιοδρομία -σαν παλαιστής- πήρε μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992, 1996). Το 1984 τερμάτισε 4ος το 1984 και το 1996, 5ος....


 Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: