Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο Παπανδρέου

ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ Α[ΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ... ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ... (Αναρτηση στη τον Απρίλιο του 2013 στην Ολυμπιάδα)

Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.
Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής επιχείρησης αλλά δημόσιο χρήμα. Διακεκριμένοι εισαγγελείς συμφωνούν ότι σε οποιαδήποτε κρατική δομή να συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όλοι οι
εμπλεκόμενοι θα είχαν οδηγηθεί σιδεροδέσμιοι στις φυλακές.
Αυτό όμως που έχει εξοργίσει το δικαστικό σώμα είναι τα “χαρτάκια” με τις δαπάνες που έφεραν την υπογραφή του! “Ο άνθρωπος που μας ανάγκασε να δικάζουμε τίμιους μεροκαματιάρηδες για χρέη, συνέβαλλε άμεσα σε μία κολοσσιαία υπόθεση φοροδιαφυγής!”
“Δεν θα τολμήσει κανείς να βάλει φάκελλο στο αρχείο, θα τον συντρίψουμε εμείς οι ίδιοι” συμπληρώνουν.
Και είναι απολύτως λογικό. Αυτός ο άνθρωπος την ώρα που τολμούσε να μιλά για διαφθορά, που αποκαλούσε τους Έλληνες “φοροφυγάδες”, έκανε πάρτι εκατομμυριων μαζί με τους λεγόμενους “κηπουρούς” σκορπίζοντας δημόσιο χρήμα. Ήδη το πρώτο χτύπημα στον Αθανασάκη είναι ενδεικτικό: “Φέρε πίσω τα 300.000″ λέγεται πως ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε. Ο ένας μετά τον άλλον που κάποτε έσπευδαν για να μπουν στον “στενό κύκλο” της αθλιότητας, τώρα πανικόβλητοι διαχωρίζουν την θέση τους. “Εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Τα πάντα περνούσαν από τον πρόεδρο”.
Ο νόμος περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος είναι εκεί και δεν αναιρείται από καμμία ασυλία.
olympiada

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ....
ΑΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ........

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά αν δεν υπάρξουν αποδεικτικά στοιχεία (που σ' αυτό το άρθρο δεν φαίνονται), όλο αυτό και η τιμωρία των υπευθύνων θα παραμείνει σαν ανεκπλήρωτη επιθυμία μας ...

Ανώνυμος είπε...

Παραβλέποντας το ότι μάλλον και αυτός όπως και πολλοί άλλοι στο παρελθόν, θα εξακολουθήσει τη ζωούλα του γελόντας με τα κατορθώματά του, αν...λέω ΑΝ αυτός βρεθεί πραγματικά στην φυλακή μόνιμα, και όχι απλά περαστικός για μια βραδυά, τότε ΙΣΩΣ πιστέψω ξανά στην δικαιοσύνη. Αλλά ΑΝ συμβεί αυτό, να συνοδεύεται και απο κατασχέσεις. Δε θα τον ταϊζουμε κιόλας.