Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)


Η τελετή ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα
Η τελετή ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα
“ Δείτε την τελετή ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα στο πρωθυπουργικό αξίωμα, η οποία έγινε με πολιτικό όρκο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια ”
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 16:40

Στις 16:00 το απόγευμα ορκίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός της χώρας, αφού νωρίτερα έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι έχει την στήριξη του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στις 15:30, ενώ αμέσως μετά, πραγματοποιηκε η τελετή ορκωμοσίας στο πρωθυπουργικό αξίωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας, γίνεται ο νεώτερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόταν από τον Νίκο Παππά, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον νέο γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου Σπύρο Σαγιά. 

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους κα θα υπηρετώ πάντα το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού», τόνισε, ενώπιον του Κάρολου Παπούλια ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, στον πολιτικό του όρκο. 

Δείτε την τελετή ορκωμοσίας του Αλέξη Τσίπρα στο πρωθυπουργικό αξίωμα, η οποία έγινε με πολιτικό όρκο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια:
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: