Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Συνθήματα για τον φασισμό και φυλλάδια με τσεκούρια ακύρωσαν ομιλία του Βορίδη

 

Συνθήματα για τον φασισμό και φυλλάδια με τσεκούρια ακύρωσαν ομιλία του Βορίδη


Στην Παλλήνη ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει το απόγευμα της Πέμπτης (22/01) ο Μάκης Βορίδης, ωστόσο η εκδήλωση ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς φυλλάδια με τσεκούρια και πανό με συνθήματα για τον φασισμό έκαναν την εμφάνισή τους στον σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 30 άτομα από τη συλλογικότητα "Ρωγμές" και μέλη της νεολαίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συγκεντρώθηκαν στον χώρο, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, φωνάζοντας "Και τώρα και πάντα όπως το '40, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα", "Βορίδης, Βορίδης-Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί" και "Φασίστα Βορίδη, δεν μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς".

Μοιράστηκε, επίσης, φυλλάδια με τίτλο "Φασίστες με γραβάτες ή χωρίς, την τελική απάντηση θα δώσουμε εμείς". Και ακολουθούσε το εξής κείμενο:

"Στην Παλλήνη έφτασε σήμερα ο ‘’τσεκουράτος’’ Βορίδης για να πραγματοποιήσει προεκλογική συζήτηση σε κλειστό φυσικά χώρο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα στην περιοχή. Ο ίδιος ως πρώην υπουργός Υγείας συνυπέγραψε στη δημιουργία μιας τεράστια ζώνης υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων ανθρώπων από στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εξαθλίωσε (μισθολογικά και εργασιακά) το προσωπικό του ΕΣΥ και οδήγησε τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και το προσωπικό τους στα όρια της κατάρρευσης. Εκφραστής της  νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε στο βίαιο κλείσιμο των ψυχιατρείων και με συγκεκριμένο σχέδιο για τον ‘’τεμαχισμό’’ τους στα γενικά νοσοκομεία με ότι μπορεί συνεπάγεται αυτό!
Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά του να τσιμπήσει χρυσαυγίτικους ψήφους και χειροκροτήματα ακροδεξιών έχει εξαπολύσει επίθεση στην αριστερά και στον πληττόμενο λαό που αγωνίζεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες του. Οι απολύσεις και η διάλυση της δημόσιας υγείας και συνολικά οι πολιτικές της εξαθλίωσης του κεφαλαίου πάνε μαζί με τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι Βορίδηδες σήμερα. Οι λογικές αυτές όμως δεν χωράνε ούτε στην Παλλήνη, ούτε πουθενά! Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε προσπάθεια τους να μαυρίζουν τις ζωές μας !".

Το κείμενο συνοδευόταν από το ακόλουθο σκίτσο:

Συνεργάτες του κ. Βορίδη, τον ενημέρωσαν τηλεφωνικώς για την κατάσταση και αποφασίστηκε η προεκλογική ομιλία να ακυρωθεί.
Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηρθε η ώρα σου Βορίδη να γίνεις
βορά της "κόκκινης λαίλαπας".
Καλά να πάθεις τσεκουροφόρε
φαφλατά.
Και σύ και το άλλο το τσιριχτρόνι.

Ανώνυμος είπε...

δεν ανακατευομαι, αλλα το τσιριχτρονι μου αρεσε