Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ: Η άθλια ψυχολογική κατάσταση του Σαμαρά και το κονιάκ


Ο Αντώνης Σαμαράς

Σε βαθειά περισυλλογή έχει πέσει ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις πρώτες ενδείξεις από την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες. Όπως μαθαίνουμε, από το πρωί είναι... «κλειδωμένος» στα γραφεία της ΝΔ και προσπαθεί να  επικοινωνήσει με τους επιτελάρχες του κόμματος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. 

Στην ερώτηση ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη του κόμματος απαντούν μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Κατήφεια και κονιάκ 5 αστέρων...».

Ο Αντώνης Σαμαράς, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται από το πρωί στη Συγγρού και προσπαθεί να βρει επιχειρήματα για να διαχειριστεί το ενδεχόμενο συντριπτικής ήττας που πλησιάζει και το οποίο δεν θα του επιτρέψει να παραμείνει στη θέση του αρχηγού της ΝΔ.

Προς το παρόν οι σύμβουλοι του Σαμαρά αναζητούν και συνιστούν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από όλους και ιδιαίτερα από τους διεκδικητές της αρχηγίας του κόμματος. Φοβούνται - όπως λένε - τις βεβιασμένες ενέργειες που θα οδηγήσουν ενδεχομένως σε ευτράπελα.

Από την άλλη μεριά γνωρίζουν πολύ καλά πως ο κ. Σαμαράς οφείλει να αποσυρθεί και να πάει σπίτι του και όχι να γαντζωθεί με το ζόρι σε μια καρέκλα που δεν τον θέλει... Υπομονή, λίγες ώρες απέμειναν για να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Eνδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο γραφείο του απερχόμενου πρωθυπουργού είναι το γεγονός ότι η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη διαρροή στο διαδίκτυο διαφόρων στοιχείων «περί δήθεν EXIT POLLS» , κάτι που δεν έκανε το 2012 όταν τα EXIT POLLS τον έδιναν μπροστά!

Την ώρα δηλαδή που το status quo γκρεμίζεται, το γραφείο του πρωθυπουργού ασχολείται με τα δημοσιεύματα των sites και των blogs. Μακάρι βεβαίως να είχαν ασχοληθεί τόσο πολύ και με τα προβλήματα του τόπου όταν έπρεπε...

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατέστρεψαν έναν λαό και πρέπει να πληρώσουν.

Unknown είπε...

Θα πληρώσουν! '

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με απονομή ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ θα πληρώσουν οι μούλοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ....
Και δεν εννοώ τις μαλακίες, "πολιτικές ευθύνες", αλλά ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ για τα εγκλήματα που έκαναν, ακόμα και με τους ΓΑΜΩΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. Να πιέσει ο λαός και προς τα εκεί. ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Να μην τα κάνει γαργάρα και τα κουκουλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί επιστρέφει εύκολα στο 4%, μετά πάνε τα χρυσά αυγά στο 20% και μαύρο φίδι που μας έφαγε.....

Ανώνυμος είπε...

Η δήλωση του μετά τα επίσημα αποτελέσματα
θ'αρχίσει μ'ένα : ..."Χίκ..Χικ..Χίκ.."