Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η Νέα Δημοκρατία εκπέμπει SOS: Ο Σαμαράς την μετατρέπει σε ΠΟΛΑΝ



Κάποιος πρέπει άμεσα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Συγγρού.

Ο χειρισμός από προχτές της μεγάλης ήττας με 9 σχεδόν μονάδες, είναι τραγικός σε όλα τα επίπεδα, δείχνοντας τρικυμία εν κρανίω. Μετά την απίστευτη μικρότητα να μην παραδώσει ο Σαμαράς το Μέγαρο Μαξίμου, ακολούθησαν πολλές ανακοινώσεις , οι οποίες ήταν όλες επιπέδου Πολιτικής Άνοιξης. Βγήκε ανακοίνωση για την απρεπή συμπεριφορά του Σαμαρά να μην παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βγήκε μεσαιωνική ανακοίνωση για την πολιτική ορκωμοσία, που είναι μακρυά από τις φιλελεύθερες ιδέες. Βγήκε ανακοίνωση μέχρι και για τρολάρισμα στο διαδίκτυο.

Και όλα αυτά ΠΡΙΝ ακόμα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, δείχνοντας πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει όχι μόνο την αστικότητα του, αλλά και τα αυγά και τα πασχάλια.

Σήμερα συνέχισε με δύο ακόμα ανακοινώσεις και ασχολήθηκε ακόμα και με την... Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Νέα Δημοκρατία ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ. Λειτουργεί πλέον σαν ένα μικρό , γεμάτο εμπάθειες κόμμα , εσωστρεφές χάνοντας τον στόχο που είναι η ΠΛΑΤΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. Και η Συγγρού δεν έχει πάρει χαμπάρι.

Στη βάση του κόμματος υπάρχει ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Η Νέα Δημοκρατία βαδίζει ολοταχώς στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ , την ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και τελικά τον αφανισμός της.

Κάποιος να σταματήσει την κατρακύλα.
taxalia

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη μας τρελάνεις ρε Χάρρυ...
Ποιος θα την σταματήσει την κατρακύλα στη Ν.Δ ;;;
Οι βουλευτές - γαϊδούρια που ψήφιζαν μνημόνια χωρίς να τα
διαβάσουν, οι ψηφοφόροι της που στ' αρχίδια τους τι συμβαίνει
στους συμπολίτες στους και πάνε και στολίζουν με σταυρούς τον
Γιακουμάτο, η οι δελφίνοι και δελφίνες που είναι όλοι τους κουμάσια
του κερατά ;;
Άσε μας ρε Χάρρυ πρωί-πρωί.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ... ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΒΟΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ .... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ... 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Στα ΤΑΡΤΑΡΑ.....!!!

Ανώνυμος είπε...

να εξαφανιστεί από προσώπου γης να ησυχάσουμε