Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το θέμα της σαρωτικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει από σήμερα.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες για να…. υπάρχει θέμα συζήτησης έγκυρες  πληροφορίες  αναφέρουν ότι έχει κλειδώσει η αυτοδυναμία του Σύριζα. Η Νέα Δημοκρατία παθαίνει πρωτοφανή πανωλεθρία με απρόβλεπτες συνέπειες για την διαλυμένη παράταξη. Στην τρίτη θέση παίζουν ακόμη η Χρυσή Αυγή με το διαπλεκόμενο Ποτάμι το οποίο έχει μία ελαφριά τάση ανόδου. Από εκεί και μετά το χάος με αγώνα δρόμου προς άγραν δικαιολογιών και εντυπώσεων . Το Κ.Κ.Ε με μια διαρροή προς τον Σύριζα συμπιέζει προς τα κάτω το ποσοστό του. Για ΠΑΣΟΚ κ.λπ δεν συζητάμε διότι δεν είναι επιτυχία το πέντε έως επτά.
Όσο για τους ΑΝΕΛ εάν διασωθούν θα είναι αποτέλεσμα του ότι ο Τσίπρας τον …θέλει στην βουλή για να τον …χρησιμοποιήσει..
Οι δε μικροί λόγω συσπείρωσης των «αριστερών και δεξιών δυνάμεων» παθαίνουν κυριολεκτικά …πανωλεθρία.
Η επομένη μέρα είναι του Τσιπρα που αναμένετε για διασπορά ευθυνών να δημιουργήσει μία κυβέρνηση εκπροσωπούμενη από πολλές τάσεις και κόμματα, επικαλούμενος εθνικούς λόγους.          
 Την Δευτέρα θα βγουν και οι γκαλοπατζηδες να πανηγυρίζουν ότι είχαν προβλέψει το αποτέλεσμα, αφού όμως δίνουν….. συν-πλην τρία τοις εκατό, και έχουν πει όλες τις πιθανότητες από τρία τοις εκατό διάφορα έως δέκα ,μεταξύ των δυο πρώτων, αγγίζοντας την γελοιότητα. 
Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Χάρη που συνέχισες να αγωνίζεσαι παρά τον αποκλεισμό σου από τα ψηφοδέλτια.Είσαι ωραίος!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπρα ο μαλακα....προσεχε μη φας κανα γιασκο κονο...και τοτε να δουμε τι μαλακιες θα γραφεις

Ανώνυμος είπε...

Μάθε να γράφεις ρε αγράμματε.

νεος τροπος σκεψης είπε...

http://peritheatou.blogspot.gr/2015/01/blog-post_24.html