Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΛΗΣΕ Ο ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ

Μεγάλη νίκη για την Νέα Δημοκρατία

Μπορεί η διαφορά ανάμεσα στο Συριζα και στη Νέα Δημοκρατία να ήταν 8,5 μονάδες ωστόσο ο κ.Σαμαράς  με μαθηματικές πράξεις που καταλαβαίνει μόνο ο ίδιος, με ασυνάρτητα και αυθαίρετα συμπεράσματα και αλχημείες προσπάθησε να αποδείξει οτι η Νέα Δημορκατια είναι ο μεγάλος νικητής τον εκλογών ....
Ο Αντώνης Σαμαράς στην συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος  τόνισε ότι η παράταξη  κατάφερε να μείνει αλώβητη.
Σε ένα παραλήρημα ο κ.Σαμαράς έμοιαζε να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβει καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα μιλούσε για νίκη την Νέας Δημοκρατιας σε διάφορους μεμονωμένους τομείς  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μήνυμα του κόμματος πέρασε στους ψηφοφόρους .
«Δεν καλλιεργήσαμε τους φόβους, επισημάναμε τους κινδύνους και είπαμε την αλήθεια», σημείωσε, απαντώντας έτσι στην εσωκομματική κριτική για τον τρόπο που δόθηκε ο προεκλογικός αγώνας.

Όσον αφορά τη μη παρουσία του στην παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε: «Χρησιμοποιούν προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία. Το πιο ανήθικο απ’ όλα ο θόρυβος που έκαναν ότι δεν θέλησα να παραδώσω στο Μέγαρο Μαξίμου». Όπως εξήγησε, «δεν είχα καμία πρόθεση να μην παρευρεθώ στην παράδοση». Σημείωσε, ότι «το γραφείο του κ. Τσίπρα επικοινώνησε με το δικό μου, δίχως να αναφέρει πότε ο κ. Τσίπρας θα πάει στο Μαξίμου.»
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία θα προτείνει το Νικήτα Κακλαμάνη για αντιπρόεδρο της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: