Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Το μόνο που δεν προτείνουν για πρόεδρο.


Γράφει ο mitsos175.
  
Το μόνο που δεν προτείνουν για πρόεδρο είναι τον Καρ - ΑΜΑΝ - Αλή το Β'. Δε 'πα να ονειρεύονται στη ΝΔ. Γιατί ο Καραμανλής ψήφισε τα μνημόνια. Όλους τους νόμους - γκιλοτίνα της φασιστικής ακροδεξιάς κυβέρνησης. Απλά τα γίδια βελάζουν ζαλισμένα από το κουτόχορτο και την ήττα.
Είχαμε πει, όταν τα ίδια ζωντόβολα μιλούσαν για πρόταση από τη ΝΔ του Φώτη, πως αυτό αποκλείονταν. Με την ευκαιρία Φώτη μου που χάθηκες; Τι απέγινες; Είχαμε εξηγήσει...
τους λόγους κι επιβεβαιωθήκαμε.

Μια επιλογή Καραμανλή θα νευριάσει τον απλό ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και θα σημάνει συγχωροχάρτι στους φονιάδες της χώρας. Δεν είναι ανόητοι να αυτοκτονήσουν μόλις βγήκαν. Θυμίζω τι έλεγαν τα γαλάζια γίδια για το ΣΥΡΙΖΑ και τη δήθεν συνεργασία με τον Κουβέλη. Νεοδημοκράτες κοιτάτε τα χάλια σας κι αφήστε τα σάπια. Πάθατε αλλά δε μάθατε.

Κανείς από τη ΝΔ δε θα προταθεί από το ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος, πράγμα απόλυτα λογικό κι αναμενόμενο. Μαζί με τους ΑΝΕΛ έχει ΑΝΕΤΗ πλειοψηφία και χρειάζονται μόλις 151 ψήφοι για την εκλογή. Φυσικά θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους ΑΝΕΛ, καμιά όμως δεν περιλαμβάνει κάποιον που ψήφισε Μνημόνιο. Ένας έντιμος πρόεδρος κατά του Μνημονίου εξασφαλίζει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και είναι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο των άδικων μέτρων.

Είναι μια εγγύηση για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Αυτά σημαίνουν πως θα είναι Αριστερός ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Όχι απόλυτα. Πιθανόν να είναι. Μπορεί όμως να επιδιωχθεί κάποια ευρύτερη συναίνεση, πάντα όμως μέσα στο πλαίσιο του αντιμνημονιακού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σίγουρα θα επιδιωχθεί να είναι άτομο που έχει μεγάλο κύρος, αναγνωρισμένη αξία από όλους, πιθανότατα δε να μην είναι κάποιο από τα ονόματα που παίζουν στα κανάλια.

Ένα γνωστό δουλάκι των τοκογλύφων κι απίστευτος γλείφτης του αφεντικού, έκανε μια ερώτηση σε κάποιον του ΣΥΡΙΖΑ κι έδωσε μετά μόνος του απάντηση, μην αφήνοντας να πει ολόκληρη φράση ο ομιλητής του! Είναι ο νέος τρόπος που τα κανάλια θα αντιμετωπίσουν το ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα αν τους πει, να δώσουν τα χρωστούμενα. Θα γλείφουν μεν θα στήνουν ξόβεργες δε.

Όπως λέω πάντα Κυριακή κοντή γιορτή. Αλέξη άκου ένα σύνθημα: "Χέσε τον Καραμανλή, βάλε όλους τους κλέφτες φυλακή".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη πάρε πίσω το κόμμα του μπάρμπα γιατί ο καλαματιανός θα του ψάλλει το δεύτε τελευταίον ασπασμόν.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έφυγε η πανούκλα.Αν ψήφιζαν και οι 200.000 έλληνες που διώχθηκαν στο εξωτερικό θύματα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής των εθελόδουλων σήμερα θα είχαμε πανδημη λαική κατακραυγή καταγεγραμμένη.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτήρια στον Αλέξη,όπου κι αν πας σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά από κάθε έλληνα που σέβεται τον εαυτό του.Να σε έχει ο Θεός καλά που μας έδωσες το χαμόγελο ξανά.

Ανώνυμος είπε...

Τσιπρα προτεινε για προεδρο τον Μικη Θεοδωρακη να πραγματοποιηθη σεισμος στην ηφηλιο

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μια ελληνική κυβέρνηση που κάνει περήφανο κάθε έλληνα.